Acer komt met een upgrade binnen de krachtige Liquid Z630-reeks

Acer heeft vandaag de Liquid Z630S aangekondigd, een krachtigere versie van de in september op de IFA geïntroduceerde Liquid Z630. De Liquid Z630S heeft meer geheugen, een grotere opslag en een krachtigere processor. De handset heeft een dunne, gebogen behuizing met aan de voorkant een verbeterde camera met groothoeklens en verbeterd geluid.

Net als alle Liquid-smartphones van Acer beschikt ook de Liquid Z630S over verschillende functies die de gebruiker nog meer laten genieten van de technologie die hij in handen heeft. Of dat nou tijdens het kijken van films, het maken van selfies of het luisteren naar muziek is. Het verbeterde toestel is voorzien van verschillende innovaties. Zoals Acer BluelightShield™, waarmee de gebruiker de blootstelling aan blauw licht van het scherm instelt, en DTS Studio Sound™, voor hoogwaardige audioprestaties bij muziek en films. Enthousiaste fotografen zullen de belichtingsinstelling op prijs stellen. Daarmee kunnen ze de belichting en scherpstelling onafhankelijk van elkaar aanpassen voor scherpe, heldere foto’s. Bright Magic zorgt telkens weer voor selfies met de best mogelijke belichting.
Andere gebruikersfuncties in de reeks zijn bijvoorbeeld de QuickMode-gebruikersinterface van Acer, met drie aangepaste lay-outmogelijkheden voor verschillende typen gebruikers: de Standard Mode voor wie al vertrouwd is met smartphones, de Easy Mode voor beginners en de Basic Mode met een aantal veiligheidsopties voor kinderen. Naast de Basic Mode beschikken de smartphones ook allemaal over Kids Center, een beveiligde omgeving met ouderlijk toezicht. Om gebruikers te helpen al deze functies optimaal te benutten, is er de Acer Aid Kit, een set van drie hulpmiddelen om de prestaties van de telefoon mee in de gaten te houden, de levensduur van de batterij te beheren en het back-up- en herstelcentrum te gebruiken.

Liquid Z630S – krachtiger

De 5,5-inch Z630S (156,3 x 77,5 x 8,9 mm) wordt aangestuurd door een 64-bits, octa-core MediaTek MT6753-processor van 1,3 GHz. Android 5.1, 3 GB RAM en standaard 32 GB intern geheugen maken het toestel perfect voor iedereen die onderweg digitale content wil kunnen maken, delen en bekijken. De 4000-mAh batterij staat garant voor langdurige prestaties na elke oplaadbeurt. Het HD-scherm met Zero Air Gap- en IPS-technologie herbergt een 8-MP groothoeklens aan de voorkant, waarmee kan 1080p-video kan worden opgenomen. De 8-MP camera aan de achterkant (ook geschikt voor video in 1080p) stelt automatisch scherp. Verbindingen kunnen worden gelegd via LTE (categorie 4 ), WiFi 802.11 b/g/n en Bluetooth 4.0 met LE-connectiviteit.
De bijgewerkte gebruikersinterface van de Acer Liquid is gebruiksvriendelijker dan ooit. Veelgebruikte apps zijn nu ‘Float Apps’ (drijvende apps) geworden en nemen maar een gedeelte van het scherm in. Dat maakt gelijktijdig(e) weergave en gebruik van het beginscherm eronder mogelijk. Deze functionaliteit is beschikbaar voor kaarten, de browser, opmerkingen, de agenda en meer. ‘Float Caller’ laat een inkomende oproep als een minivenster in beeld verschijnen, waarna de gebruiker kan kiezen de oproep aan te nemen of te beantwoorden met een kort bericht zonder dat de huidige sessie helemaal wordt onderbroken.
De Z630S is ook voorzien van AcerEXTEND, voor draadloze verbinding met een compatibele laptop of pc en weergave van het beginscherm van de telefoon in een telefoonvormig emulatorvak op de computer. Functies als het delen van websites en documenten, weergave op volledig scherm, ordenen via slepen en neerzetten, berichten en typen maken het gemakkelijk om over te schakelen tussen privétaken en zakelijk gebruik.

Prijzen en verkrijgbaarheid

De Acer Liquid Z630S is vanaf nu verkrijgbaar in de Benelux voor € 249.
De exacte specificaties, prijzen en beschikbaarheid verschillen per land. Neem voor meer informatie over beschikbaarheid, productspecificaties en prijzen in specifieke markten contact op met de dichtstbijzijnde Acer-vestiging of verkoper via www.acer.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in