De Apple iPhone 5SE is er bijna!

Geruchten gaan volop rond over de komst van een nieuwe Apple iPhone. Na geruchten over een iPhone 6C, kwam 9to5Mac recent met nieuws dat eerder de indruk geeft dat Apple werkt aan een 4-inch iPhone 5 variant. De verwachting is dat dit nieuwe toestel gaat onder de naam Apple iPhone 5SE. Het lijkt er op dat Apple een iPhone 6S iets te heet heeft gewassen en nu komt met een compacte 4 inch variant van deze telefoon.

Apple Pay en een betere camera

De verwachte iPhone 5SE zal beschikken over NFC, waardoor betalen via Apple Pay mogelijk is. Ook is de verwachting dat het zal beschikken over dezelfde camera als de iPhone 6S. Verder zijn de volgende iPhone 5SE specificaties ook gemeld door diverse websites.
  • 4-inch Retina-scherm
  • Afgeronde hoeken
  • 64-bits A9- en M9-chip
  • 8 megapixel camera achter
  • 1,2 megapixel frontcamera
  • Ondersteuning voor Apple Pay
 • Prijs rond de 500 euro

Gelekte iPhone 5SE foto

De onderstaande foto dat volgens 9to54Mac een gelekte afbeelding is van de iPhone 5SE, laat duidelijk zien dat het toestel lijkt op de iPhone 5. Qua maatvoeren zou het toestel vrijwel exact hetzelfde moeten zijn. Opvallend zijn wel de afgeronde randen bij het glas.
iPhone 5se
Bij diverse webwinkels zijn nu al iPhone 5SE accessoires en hoesjes te vinden. De verwachting is dat Apple het nieuwe toestel in de week van 14 maart zal presenteren. Naast een nieuwe iPhone bestaat ook de verwachting dat een opvolger van de iPad Air 2 aangekondigd gaat worden en een paar nieuwe MacBook Pro laptops.
Laat ons nog even weten waar jij het meeste naar uit kijkt deze maand. Een opvolger voor de Apple Watch, de Galaxy S7 die over twee weken komt, of uiteraard de verwachte iPhone 5SE!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in