Een nieuw avontuur met de nieuwe Liquid Zest-serie van Acer

Acer heeft vandaag de Liquid Zest-serie smartphones geïntroduceerd: de Liquid Zest- en Liquid Zest 4G, voor iedereen die op zoek is naar de perfecte balans tussen een sociale en een actieve levensstijl. Acer ontwikkelde de Acer Liquid Zest-serie voor gebruikers die actief zijn op social media, graag muziek streamen en ook onderweg optimaal in contact willen blijven met hun vrienden. Met het gebruiksvriendelijke en persoonlijk aanpasbare Android 6.0 brengen de toestellen multimedia tot leven. De twee camera’s zijn ideaal voor het maken van foto’s en het op film vastleggen van ieder avontuur.

Ontworpen voor de Urban-lifestyle

Het design van de Liquid Zest- en Liquid Zest 4G-smartphones is functioneel, dun en compact en de toestellen zijn verkrijgbaar in de kleuren Midnight Black en Daylight White. De compacte, voordelige smartphones zijn voorzien van de beste schermen, audio en camera’s en daarmee de perfecte metgezellen voor dagelijkse avonturen.

Excellente technologie

Het 5-inch HD-IPS-scherm van de Liquid Zest-serie is voorzien van Zero Air Gap-technologie, waardoor er geen lucht tussen het aanraakscherm en de LCD-module zit. Dit minimaliseert reflecties en verbetert de leesbaarheid bij fel zonlicht. Ook beschikken de Liquid Zest-toestellen over On-Cell Touch-technologie. Bij deze technologie is de aanraaklaag verwerkt in het buitenste glazen oppervlak van het scherm wat de onderlaag van het aanraakscherm overbodig maakt. Met de app Acer BluelightShield™ kunnen gebruikers instellen hoeveel blauw licht er wordt gebruikt om een afbeelding weer te geven. Minder blauw licht betekent minder effecten van blootstelling aan blauw licht en dus meer kijkcomfort. Beide toestellen hebben een HD-schermresolutie van 720 x 1280 pixels, zodat foto’s gedetailleerder te zien zijn. Fijne herinneringen vastleggen en delen is met de Liquid Zest-serie een fluitje van een cent!

De wereld vastleggen

Met de 8-MP hoofdcamera met F2.0-autofocus en de 5-MP groothoekcamera aan de voorzijde kan de gebruiker fantastische momenten uit de dagelijkse avonturen vastleggen. Bovendien zijn de Liquid Zest en Liquid Zest 4G voorzien van een LED-flitser en belichtingsinstelling, om de scherpstelling en helderheid gemakkelijk los van elkaar te kunnen aanpassen. De hoofdcamera heeft een groothoeklens van 85 graden om scènes in hun geheel vast te leggen.

Lekker luisteren

Dankzij DTS® Sound Studio op de Liquid Zest en DTS HD Premium Sound op de Liquid Zest 4G genieten gebruikers overal waar ze willen van surroundgeluid. High Resolution Audio zorgt voor realistisch geluid, met een breder geluidsveld dan ooit en heldere stempartijen, om de gebruiker altijd en overal te laten genieten van muziek in hoge kwaliteit.

Gamen, gamen, gamen!

Op beide Liquid Zest-uitvoeringen staat Acer GameZone, voor de ultieme game-ervaring. Hierin zijn de populairste games gemakkelijk te openen en kunnen gebruikers de strijd aangaan met hun vrienden.

Prijzen en verkrijgbaarheid

De Acer Zest is vanaf april verkrijgbaar in de Benelux, vanaf € 109.
De Liquid Zest 4G is vanaf mei verkrijgbaar in de Benelux, vanaf € 149.
De exacte specificaties, prijzen en beschikbaarheid verschillen per regio. Neem voor meer informatie over beschikbaarheid, productspecificaties en prijzen in specifieke markten contact op met de dichtstbijzijnde Acer-vestiging of verkoper via www.acer.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in