Verras zakelijke relaties met een virtualreality-kaart

De introductie van een nieuw product, uitnodigingen aan relaties of bedankjes voor een prettige samenwerking: dikwijls doen ondernemers dit af via een mail of een kaartje. Attent, maar niet origineel. Wie zakelijke relaties écht wil verrassen, stuurt ze een virtualreality-ervaring op: de VR Card.
De VR Card bestaat uit een kartonnen bril en een te downloaden app, die samen zorgen voor een intense 3D-ervaring. Na de eenvoudige montage van de bril plaatst de gebruiker zijn smartphone in de viewer en waant hij zich in een nieuwe wereld. Hier kan de ontvanger om zich heen kijken en zelfs een wandelingetje maken.

Kansen

De kansen voor ondernemers zijn eindeloos. Te denken valt aan presentaties van bedrijfsgebouwen, uitnodigingen, bedankjes, felicitaties en de introductie van nieuwe producten of diensten. Vanwege de uitgebreide mogelijkheden is de VR Card niet alleen geschikt voor klanten, maar ook voor eigen medewerkers bij trainingen, bedrijfsuitjes of feestjes.
Met de VR Card brengen ondernemers op originele wijze hun boodschap over, maar laten ze zich tegelijk zien van hun innovatieve en creatieve kant. Eén ding is zeker: de VR Card ligt overmorgen niet al bij het oud papier, tussen de goedbedoelde maar ouderwetse kaartjes van concurrenten.
Op www.vrcard.nl kunnen ondernemers een unieke VR-omgeving creëren, inclusief eigen foto’s en een persoonlijke boodschap. Nadien kan de bril ook worden gebruikt voor andere VR-ervaringen. De kaart is geschikt voor elke smartphone en laat de gebruiker op laagdrempelige wijze kennismaken met de wondere wereld van virtual reality.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in