Wat zijn de telefoontrends van 2016?

Van welke apps en smartphones krijgen we dit jaar geen genoeg? En wat kunnen we verwachten in 2016? Simyo heeft een paar trends op een rijtje gezet.

Trend 1: Apps worden een onderdeel van ons leven
Het is niet meer het geval dat een app voor één taak dient. Tegenwoordig is een app alles omvattend en kan een hardloop-app vertellen wat het weer is en wanneer je je volgende afspraak hebt, zodat je weet wanneer je kan hardlopen. Het geeft je meer informatie, dan je denkt het nodig te hebben. In de toekomst zullen we meer gebruik maken van apps, dan het internet.
Trend 2: Smartphone staat centraal
Je smartphone wordt steeds meer het centrale apparaat, waar we gebruik van maken voor o.a. filmpjes, apps, foto’s etc. Geen televisie en geen desktop meer.
Trend 3: Mobiel betalen
De trend mobiel betalen zal in 2016 voortzetten. Weg met de pasjes en contant geld. Met de speciale NFC-simkaart kan je simpel je mobiel tegen het pinapparaat houden om te betalen.
Trend 4: Advertenties speciaal voor jou
Tegenwoordig worden de advertenties steeds meer op de persoon afgestemd. Sta je in de supermarkt en wordt er een aanbieding toegestuurd “ Kees, nu 2 pakken halen, 1 betalen. Hoe dit werkt? Aan de hand van een beacon. Dat is een klein apparaat die via bluetooth gegevens tussen de smartphone en de beacon uitwisselt.
Voor de andere 4 trends over o.a. selfies, video’s en Augmented reality lees het blogbericht “8 toekomstige telefoontrends van Simyo!” hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in