BT en Intel Security werken samen bij het ontwikkelen van een nieuwe generatie beveiligingsdiensten

BT en Intel Security zijn een strategische samenwerking aangegaan om nieuwe oplossingen te bouwen die organisaties helpen bij het verbeteren van hun beveiliging en het voorkomen van cyberaanvallen. De beide bedrijven zullen ook gezamenlijk hun visie op de  volgende generatie beveiligingsdiensten verder ontwikkelen.

De nieuwe oplossingen zullen de belangrijkste elementen van de technologieplatforms van beide bedrijven bij elkaar brengen en de tekortkomingen van traditionele beveiligingsproducten adresseren. Dit gebeurt onder andere door operationele silo’s te vermijden die de tijdspanne tussen detectie en respons vergroten. De oplossingen zullen het beheer en de ondersteuning vereenvoudigen, het gebrek aan expertise in de markt adresseren en de reactiesnelheid verbeteren.
Gezien de zich snel ontwikkelende cyberdreigingen, hebben organisaties voortdurende innovatie nodig om ze te helpen bij het beschermen van hun belangrijke data en toepassingen, ongeacht waar ze deze hosten: intern, in de cloud of in een hybride omgeving. BT en Intel Security focussen zich op geïntegreerde, open securitysystemen met technologie die zich in eerste instantie op de cloud richt. Deze oplossingen zijn bedoeld om bedrijven in staat te stellen dreigingen sneller en met minder middelen te bestrijden.
BT en Intel Security gaan cyberdreigingen samen aanpakken met één ecosysteem dat meerdere beveiligingsoplossingen ondersteunt. Dit betekent onder andere dat de beveiligingsmiddelen van beide bedrijven met elkaar kunnen communiceren. Dit kan aanzienlijke kostenvoordelen opleveren voor klanten, omdat ze met minder hardware, minder configuratie en een lagere beheer-overhead kunnen beschikken over dezelfde beveiligingsmiddelen.
Mark Hughes, CEO van BT Security, zegt: “Bij BT zijn we vastbesloten om voorop te blijven lopen op het gebied van security. We werken samen met Intel om de beveiligingsexpertise en -informatie van BT in real-time te koppelen met de geavanceerde securitytools van Intel Security. Wij zijn ervan overtuigd dat deze gezamenlijke propositie een primeur is in de industrie, voor wat betreft reikwijdte en ambitie. Dankzij de geavanceerde beveiligingstechnologie van Intel Security en onze know-how op het gebied van het ontwerpen en leveren van diensten, kunnen we onze klanten beter te beschermen.”
Raj Samani, EMEA CTO Intel Security, zegt: “Het is ons doel om bedrijven over de hele wereld te helpen bij het actiever en effectiever verdedigen tegen securityincidenten en doelgerichte aanvallen. Samen met BT zullen we de tijdspanne tussen detectie en herstel verkleinen, met een beveiligingsecosysteem dat is ontworpen voor real-time communicatie, uitwisseling van dreigingsinformatie en een snelle respons door al onze beveiligingstools.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in