BT gecertificeerd Cisco ACI-aanbieder in de Benelux

BT heeft in de Benelux Cisco’s ‘Application Centric Infrastructure (ACI) Authorized Technology Provider (ATP)’ certificering behaald. Cisco ACI is een software-gedefinieerde datacenter-oplossing[1] waarmee organisaties hun bedrijfsapplicaties sneller en eenvoudiger kunnen uitrollen. Hiermee voldoet BT aan alle opleidingseisen en voorwaarden voor het verkopen, implementeren en ondersteunen van Cisco ACI-producten en -oplossingen.

Robbert Vogel, verantwoordelijk voor BT’s Compute portfolio in de Benelux: “Met het bereiken van de Cisco ACI-status kunnen wij klanten een datacenterarchitectuur bieden die ontworpen is om IT-taken te automatiseren en applicatie-implementaties te versnellen. Dit vereenvoudigt hun bedrijfsvoering en optimaliseert de time-to-market.”
Daan de Groot, sales manager partner organisatie Cisco Nederland: “Deze nieuwe certificering erkent BT’s significante inspanningen op het gebied van cloud, waardoor BT eerder dit jaar ook de ‘Service Provider of the Year Award’ won. We kijken ernaar uit om samen met BT onze klanten te helpen profiteren van de voordelen die software-gedefineerde oplossingen te bieden hebben.”
BT’s Benelux organisatie is sinds 2004 Cisco Gold Partner. In 2008 behaalde BT de Global Certification; BT voldeed daarmee aan de opleidingseisen en programmavoorwaarden om Cisco’s oplossingen wereldwijd te verkopen, implementeren en ondersteunen.
In de Benelux richt BT zich met een uitgebreid netwerk- en IT-dienstenportfolio specifiek op multinationals, overheidsinstellingen en grote veeleisende lokale ondernemingen. BT Advise levert daarbij advies, integratie, detachering en managed services via wereldwijde kenniscentra die georganiseerd zijn rondom de kerncompetenties van BT Global Services, waaronder beveiliging, unified communications, datacenters en cloud.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in