Top 5 best betaalbare smartphones

Smartphones worden steeds beter, met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Steeds meer betaalbare smartphones hebben een goede hardware, zijn zuinig of bevatten een goede camera. Maar hoe kies je de juiste? Simyo heeft een top 5 opgesteld van de best betaalbare smartphones van maximaal 250 euro.

Een snelle hardware?

De Wiko Fever heeft een prima prijs-kwaliteitverhouding en verkrijgbaar vanaf 185 euro. Hiervoor krijg je 3 GB werkgeheugen en een scherm met full HD-resolutie. Uniek voor een telefoon van deze prijs. Tevens heeft de Wiko Fever een nauwelijks aangepaste versie van Android. Hierdoor komen er niet allemaal apps op staan die je niet gebruikt en blijft hij snel in gebruik.

Op zoek naar een goede camera?

De Honor 5X bevat een full HD-scherm, 2 GB werkgeheugen en een goede 13-megapixelcamera. Honor is een dochtermerk van Huawei. Tevens is de smartphone alleen online verkrijgbaar en hierdoor scherp geprijsd. Deze telefoon kost ongeveer 230 euro en met de goede camera is dat het zeker waard.

Kies je voor zuinig?

De budgettopper van 2015 is deze waterdichte smartphone van Motorola. Motorola heeft de hardware en de software van een smartphone goed op elkaar af weten te stemmen. Hierdoor hapert de Moto G 2015 niet en gaat de batterij langer mee. Door de HD-scherm zijn video’s en de foto’s in 13 megapixel goed te zien. De Moto G 2015 is te krijgen voor iets meer dan 200 euro.

Voor snelheid kies je de Microsoft Lumia 650

De Microsoft Lumia 650 is uniek door zijn slanke ontwerp en luxueuze uitstraling. De Microsoft Lumia 650 is gemaakt van aluminium, net als andere dure smartphones. Met Windows 10 als besturingssysteem is deze snel in gebruik, apps starten snel op en de batterij gaat langer mee. Tevens bevat de Microsoft-smartphone een goed HD-scherm door de Amoled-technologie. Hierdoor worden kleuren mooier dan bij de LCD-displays van de meeste andere telefoons. De Microsoft Lumia 650 kost 205 euro.

Een functioneel ontwerp met innovatieve camera

Maak jij graag foto’s met je smartphone? Dan is de LG G4s een aanrader. Voor 215 euro en heb je een goede camera. Aan de achterkant van de smartphone zit een 8-megapixelcamera die scherpstelt door middel van een laser. Een typische techniek van LG-smartphones. De vergrendel- en volumeknoppen aan de achterkant en dunne randen rondom het scherm maken de telefoon compact.

Ben jij het goedkoopste uit?

Door zelf een smartphone te kopen en een Sim Only te nemen, ben je het goedkoopste uit. Je bent dan aan het einde van de abonnementsperiode minder geld kwijt, dan bij een abonnement waarbij je de telefoon maandelijks afbetaalt en krijgt meer vrijheid door de mogelijkheid maandelijks op te zeggen. Voor meer informatie over sim only ga naar Simyo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in