Acer breidt portfolio van professionele projectoren uit met vier nieuwe P-serie producten

Acer voegt vandaag de projectoren P6200, P6200S, P6500 en P6600 toe aan zijn portfolio professionele projectoren. De nieuwe apparaten bieden een een uitstekende projectie voor professionals, ontworpen voor kleine zalen tot grote vergaderruimtes. Of het nu in de bestuurskamer of hobbykamer is, in haarscherpe full HD-kwaliteit en ondersteuning van HDMI 3D of de filmische weergave vn 144Hz 24p beleeft men een bioscoopervaring als nooit tevoren.

Expressieve projectie

De nieuwe serie maakt gebruik van Acer’s technologie voor beeldregeling, Acer LumiSense+, zodat gebruikers de best mogelijke kijkervaring kunnen verwachten, zelfs bij omgevingslicht. De projector heeft een geïntegreerde lichtsensor die met de LumiSense+ processor samenwerkt om de helderheid, kleurverzadiging en contrastverhouding van geprojecteerde beelden dynamisch te optimaliseren.
In combinatie met DynamicBlack 20.000:1 wordt het contrast verder versterkt door het beeld-voor-beeld analyseren van de verschillende soorten content om de meest levendige beelden met het beste zwart-wit niveau te leveren. De intensiteit van de lamp past zich daarbij dynamisch om optimale zwartniveaus te garanderen.
De P6600 projector biedt een ultra-breedbeeldprojectie waarbij de extra brede kijkhoek zorgt voor een natuurlijke kijkervaring. WUXGA biedt een nog hogere resolutie van 1920×1200 pixels, of 16:10 verhouding, waardoor deze projectoren uitzonderlijk veelzijdig zijn voor zowel data en grafische presentaties, evenals full HD video’s of games.

Natuurlijkgetrouwe kleuren

Acer’s projectoren maken gebruik van ColorBoost3D die voor zowel 2D- als 3D-content de meest natuurlijke kleuren levert. Ze beschikken over een geoptimaliseerd 6-segments kleurenwiel, een geavanceerde verlichtingstechnologie en een krachtige beeldverwerking voor een onovertroffen kleurweergave en -verzadiging.
Daarnaast zorgt Acer ColorSafe II ervoor dat de technologie vrijwel immuun is voor kleurvervaging en worden bijvoorbeeld geel-groene tinten zichtbaar zoals ze in werkelijkheid zijn. Deze technologie maakt gebruik van een dynamische RGB-versterkingsregeling om kleuren natuurgetrouw te blijven houden, zelfs na langdurig gebruik. Uiteindelijk leidt dit na verloop van tijd tot besparingen voor de gebruiker.

Flexibele installatie

Gebruikers kunnen de projector perfect in elke ruimte plaatsen, met een zoomfactor van maximaal 1,6x (1,36x voor P6200S). Met de verticale lens-shift kan het geprojecteerde beeld, met behoud van de oorspronkelijke indeling en grootte zonder vervorming worden aangepast. Met de 4 Corner- en HV keystone-correctie is een vervorming tot 30 graden mogelijk zonder misvormde beelden aan de zijkanten, zelfs als de projector naar links, rechts, boven of onder het scherm wordt verplaatst.

Verbeterde connectiviteit

Met een Acer draadloze dongle profiteren gebruikers van draadloze projectie zonder de ‘’in de praktijk vaak onhandige’’ kabels. Deze draadloze projectie werkt ook met de haarscherpe 1080p full HD kwaliteit. Daarnaast maakt het niet uit of de projector aan het plafond wordt bevestigd of op een tafel wordt gezet, omdat een interieur vriendelijke kabelmanagementsysteem alle kabels inclusief de dongle netjes wegwerkt.
Elke projector is voorzien van 10Wx2 luidsprekers, zodat de kijker kan genieten van een helder geluid met studionuances zonder het gebruik van externe luidsprekers. Dit biedt een praktisch voordeel in een vergaderruimte of klaslokaal. Zo ook Mirroring Display die zorgt voor een rechtstreekse schermprojectie. Bovendien kan men multitasken met Quad View split-screen, waarbij vier gebruikers (maximaal) hun content gelijktijdig op het scherm kunnen weergeven, hierdoor creëer je efficiency en een uitstekende samenwerking.
De Acer 6600 is voorzien van HDBaseT, een connectiviteitstandaard voor de commerciële verspreiding van multimediacontent. Dit verbetert de efficiëntie en betrouwbaarheid door het omzeilen van een HDMI-interface en tevens kosten te besparen bij aansluitingen op bestaande A/V-systemen. Daarnaast biedt het geavanceerde opties voor content met hoge resolutie, meerkanaals geluid en diverse bedieningsmogelijkheden.
De nieuwe aanwinsten verlengen de gebruiksduur van de lamp met wel 4.500 uur dankzij de Acer ExtremeEco-modus die een stroombesparing oplevert van max. 80% in de periode waarbij er geen sprake is van een ingangssignaal. Verlenging van de levensduur van de lamp zorgt voor extra betrouwbaarheid en gebruik in elke (werk)omgeving.

Prijs en beschikbaarheid 

De Acer Projector P6-serie is vanaf april verkrijgbaar vanaf € 1.199,-
Voor meer informatie over beschikbaarheid, productspecificaties en prijzen in specifieke markten, kunt u contact opnemen met uw dichtstbijzijnde Acer-vestiging of leverancier via www.acer.com. Meer beeld van het product kun je hier vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in