Acer’s Predator Z850 projector: ultra-breed beeld, ultra-short-throw gemak

Acer, ’s werelds op twee na grootste  merk voor projectoren, kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van haar bekroonde Predator Z850 gaming-projector. De Predator Z850 is ’s werelds eerste ultra-brede HD-laserprojector die speciaal is ontworpen voor gamen. Deze projector is een perfecte aanvulling op Acer’s Predator gaming-productportfolio van onder andere desktops, notebooks, tablets en monitoren. Het kenmerkende Predator design met rode accenten en een zwarte behuizing met geometrische lijnen van de Predator Z850 is onlangs bekroond met de CES 2016 Innovation Award Honoree.

Wees heer en meester 

Of men nu vijanden besluipt in de jungle of het moederschip verdedigt tegen buitenaardse indringers, de Predator Z850 24:9 ultra-wide HD-resolutie (1920 x 720) beheerst het slagveld als nooit tevoren. De Predator Z850 geeft een 50% breder beeld weer in vergelijking met traditionele 16:9 schermresoluties. Deze functie verhoogt het bredere (perifere) blikveld van een gamer om zo de vijand in alle soorten games altijd een slag voor te zijn.

Ideaal voor kleinere ruimtes

Dankzij de innovatieve spiegelloze ultra-short-throw-technologie projecteert de Predator Z850 een 120-inch (305 cm) scherm vanaf een opmerkelijk korte afstand van slechts 18,5 inch (47 cm). Dit betekent geen hinderlijke schaduwen meer op cruciale momenten tijdens het gamen. Een bovenop gemonteerde lens en verstelbare poten zorgen voor een moeiteloze plaatsing zonder boren of montage, ideaal voor een snelle installatie op LAN-party’s. Mocht het in de prijktijk wenselijk zijn, dan kan de Predator Z850 zonder af te koelen direct na gebruik worden ingepakt en wordt na een bepaalde tijd om veiligheidsredenen automatisch uitgeschakeld.

Laserdiode wijst de weg

De geavanceerde laserdiode van de Predator Z850 levert heldere beelden tot 3.000 lumen met een breed kleurenspectrum dat games tot leven brengt. Met een zeer hoog contrastverhouding van 100.000:1 biedt deze projector levendige beelden met in diep zwart met heldere wittinten, zelfs bij grote schermformaten. Bovendien gaat de laserdiodelamp maar liefst 30.000 uur  mee, terwijl Acer ColorBoost3D de kleurprestaties verbetert voor zowel 2D- als 3D-beelden en Acer ColorSafe II kleurvervaging elimineert.

Geen wirwar van kabels

Koppel de Predator Z850 aan een optionele Wireless HD-Kit voor een 1080p draadloze streaming zonder dataverlies. Dit houdt de woonkamer opgeruimd zonder storende kabels, wat zeer prettig is in luxe woningen met een moderne inrichting.

Prijzen en verkrijgbaarheid

De Predator Z850 is vanaf april verkrijgbaar vanaf € 5.999,-.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in