Toshiba breidt reeks interne 2,5” SATA-drives uit

Toshiba Europe GmbH (TEG) Storage Peripherals Division zal binnenkort het assortiment 2,5″ HDD’s uitbreiden met een krachtige 500 GB[1] slimline-drive voor notebooks en gameconsoles.

De 7 mm metende L200 Slim Mobile Hard Drive, de nieuwste toevoeging aan de L200-serie voor draagbare computers, biedt betrouwbare prestaties voor gewone gebruikers en gamers. De schijf beschikt over Serial ATA 3.0 / ATA8 en combineert een eigen cache-algoritme met bufferbeheer dat snelle toegang tot veelgebruikte applicaties en data garandeert.
De nieuwe slimline-drive van Toshiba biedt Advanced Format-opslag (AF) en maakt gebruik van de opnametechnologieën Perpendicular Magnetic Recording (PMR) en Tunnel Magneto-Resistive (TMR) ten behoeve van hoge dichtheid, hoge snelheid en stabiliteit. De data worden beschermd door een interne sensor die de weerstand tegen schokken en trillingen verhoogt en technologie die de lade stabiliseert als de schijf wordt vervoerd.
Voor optimale prestaties ondersteunt de L200 – 7mm Native Command Queuing (NCQ), heeft hij een buffer van 8 MB en een rotatiesnelheid van 5400 rpm.
De nieuwe schijf is vanaf mei 2016 leverbaar voor een adviesprijs van € 49,99. De standaardgarantie bedraagt twee jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in