Acer introduceert de Liquid Zest Plus smartphone

Vandaag heeft Acer haar nieuwe Liquid Zest Plus smartphone met 5,5 inch beeldscherm geïntroduceerd. Met 4G LTE-ondersteuning en Android 6.0 is dit een aanvulling op de serie smartphones, waarmee Acer nog eens laat zien dat het bedrijf zich inzet voor het toegankelijk maken van geavanceerde technologie voor de dagelijkse gebruiker.

Extreem lange gebruiksduur en USB On-The-Go

De Liquid Zest Plus is voorzien van een hoge capaciteit 5000 mAh batterij met een gebruiksduur tot 3 dagen1, wat zorgt voor extra gemak en vrijheid. Het noodzakelijke opladen aan het eind van de middag waar veel smartphonegebruikers aan gewend zijn geraakt, is daarmee verleden tijd, evenals het dragen van een zwaardere tas, aangezien men geen voedingsadapter of externe lader meer hoeft mee te nemen. Wanneer het uiteindelijk toch tijd is om de Liquid Zest Plus op te laden, wordt deze binnen een uur tot 50% van de capaciteit opgeladen2. Bovendien wordt de USB OTG (On-The-Go) technologie ondersteund, waarmee de beschikbare energie van de batterij van de Liquid Zest Plus met vrienden kan worden gedeeld, zodat zij hun telefoon indien nodig kunnen opladen.

Ultra-fast ’tri-focus’-systeem en Selfie Smiles

De Liquid Zest Plus beschikt over een 13 megapixel camera met een ultra-fast hybride ’tri-focus’-systeem dat mooie momenten precies vastlegt zoals ze zich voordoen. De camera focust op intelligente wijze onder verschillende lichtomstandigheden in 0,03 seconden: fasedetectie autofocus (PDAF) voor foto’s bij daglicht, laserfocus voor opnames met sfeerlicht en op korte afstand (zoals in restaurants) en contrastdetectie autofocus (CDAF) voor optimale resultaten bij weinig licht. Naast de functie voor zeer snel scherpstellen, is de Zest Plus uitgerust met een 5 megapixel camera aan de voorzijde die 85 graden groothoekselfies maakt, zodat iedereen van de groep op de foto staat. De ‘Pause N Shoot’ selfiemodus neemt foto’s met automatische gezichtsherkenning, terwijl door het schudden van de telefoon de timer wordt ingesteld om nog makkelijker selfies te maken met vrienden.

DTS-HD Premium Sound™ en BluelightShield™

De Liquid Zest Plus beschikt over DTS-HD Premium Sound™ waardoor gebruikers nog meer van muziek kunnen genieten als ze onderweg zijn. Deze geavanceerde geluidstechnologie levert een verfijnde luisterervaring met diepe bassen en 3D-audio voor meeslepende muziek. De Liquid Zest Plus biedt nog andere reisvriendelijke functies, zoals de dual-SIM3-technologie voor het tegelijkertijd plaatsen van twee simkaarten, een FM-radio voor het opsnuiven van lokale muziekcultuur, een Micro SD-slot voor uitbreidbaar geheugen en BluelightShield™ voor minder indringende straling van blauw licht, wat rustiger en ontspannender is voor de ogen. 

Prijzen en beschikbaarheid

De Liquid Zest Plus is vanaf juli beschikbaar in de Benelux vanaf € 199,-.
De exacte specificaties, prijzen en beschikbaarheid verschillen per regio. Voor informatie over beschikbaarheid, productspecificaties en prijzen in specifieke markten, kunt u contact opnemen met uw dichtstbijzijnde Acer-vestiging of leverancier via www.acer.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in