Denon Envaya draagbare Bluetooth speaker als beste getest door de Consumentenbond

De zomer staat voor de deur; we gaan weer naar buiten! De lange en luie zomeravonden in de tuin, het park of aan het strand worden nog beter met fijne muziek. Omdat het buitenseizoen op het punt van beginnen staat, testte de Consumentenbond verschillende soorten Bluetooth speakers. Daarbij kwam de Denon Envaya DSB200 draagbare bluetoothspeaker als beste naar voren.

In de regel leveren luisteraars met bluetoothspeakers in op geluidskwaliteit, maar dit is bij de Envaya niet het geval: de kwaliteit van het geluid steekt met kop en schouders uit boven die van andere Bluetooth speakers, stelde de Consumentenbond vast. De hoge kwaliteit, die mogelijk is dankzij de hoge-resolutie aptX® CSR-decodering, leverde de Envaya een 8,6 in de luistertest op.

Maar geluidskwaliteit is niet het enige punt waarmee de Envaya zich van de concurrentie weet te onderscheiden: ook opladen gaat zeer snel, merkte de Consumentenbond op. Na iets minder dan twee uur aan de kabel is de batterij weer helemaal vol.
Daarnaast is de Consumentenbond zeer lovend over de gebruiksvriendelijkheid van de Envaya. Afspeelapparaten zijn zowel via een lijningang als draadloos te verbinden, en een bluetoothverbinding is snel en eenvoudig tot stand gebracht. Dat kan bovendien met drie apparaten tegelijk, zodat je elkaar niet in de weg zit als je tussen afspeelapparaten wil wisselen. En Bluetooth is al energiezuinig, maar wie langer met de batterij van het afspeelapparaat wil doen, kan verbinding maken via NFC. En mocht de batterij van de smartphone of tablet alsnog leegraken, dan kan deze via USB met de Envaya worden opgeladen.
Het goede geluid, gebruiksgemak en korte oplaadtijd maken de Envaya met recht de best geteste speaker uit het onderzoek van de Consumentenbond. Het is de ultieme Bluetooth speaker voor deze zomer, voor in het park, tijdens een BBQ in de tuin of op het strand!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in