Top 3 waterbestendige smartphones

We gebruiken onze smartphones tegenwoordig voor bijna alles, en daarom stellen we er ook steeds meer eisen aan; het moet een snelle telefoon zijn met genoeg capaciteit, een full HD-scherm en het liefst eentje die tegen een stootje kan. Na de top 5 best betaalbare smartphones, hebben we daarom een top 3 voor je samengesteld van smartphones die wel wat kunnen hebben.

De Caterpillar CAT S40 Dual-SIM

Zoals Caterpillar Inc. zelf stelt, zijn de zogenaamde Cat phones gemaakt om een ruige levensstijl aan te kunnen. De telefoons bevatten een combinatie van de Android technologie en militaire standaarden. Met een IP68 certificering is de Caterpillar CAT S40 Dual-SIM waterbestendig, en zorgt de wet-finger technologie ervoor dat de telefoon met natte handschoenen te bedienen is. Vanwege de militaire standaarden is deze smartphone zo sterk dat hij een harde klap gemakkelijk opvangt. Door de dual-sim functie is het mogelijk om op twee nummers tegelijk bereikbaar te zijn.

De Samsung Galaxy S5 G900F

Ook deze telefoon is bestendig tegen water. Met een IP67 certificatie houdt de Samsung Galaxy S5 G900F het gedurende een half uur uit in ondiep water. Een ongelukje rond het aanrecht moet daardoor kunnen en ook de gevreesde plons in de wc moet deze smartphone kunnen overleven. Het full HD-scherm met 432 pixels per inch zorgt daarnaast voor een zeer scherp beeld, waardoor je ogen niet moe worden bij het volgen van de hoge resolutie beelden.

De Sony Xperia Z3 Compact

In tegenstelling tot de Caterpillar CAT S40 Dual-SIM is deze smartphone, zoals de naam al zegt, compact. Hij is dun en zeer elegant door het aluminium frame. Desalniettemin is de smartphone stofbestendig en is het apparaat tot 30 minuten onder water te gebruiken. In combinatie met de Cyber-shot en de Handycam-technologieën is het mogelijk om je outdoor activiteiten, zoals surfen, zonder problemen vast te leggen op camera. Sony beweert dat de batterij tot wel twee dagen te gebruiken is; een avontuur in de wildernis zou daarom in principe geen probleem moeten zijn.
Om een goed overzicht te krijgen, vind je hier een vergelijking van de drie bovengenoemde telefoons. Mocht je niet in het bezit zijn van een waterbestendige telefoon dan is het aan te raden je telefoon tegen waterschade te verzekeren. Met een verzekering van bijvoorbeeld simplesurance zit je dan goed. Bij onduidelijkheden of vragen over waterbestendige smartphones, kun je ons altijd mailen of je vraag stellen in een reactie.

Beeldrechten: Flickr Samsung Galaxy S5 Kārlls Dambrāns CC BY 2.0 Bepaalde rechten voorbehouden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in