Win de strijd om de bandbreedte

Een steeds belangrijkere vraag, bij met name midden en grootbedrijf, is hoe om te gaan met de groeiende behoefte aan bandbreedte. Cloud werken, het versturen en ontvangen van grote bestanden (bv data, video- of fotomateriaal), maar ook het gebruik van real-time diensten zoals VoIP en streaming video worden steeds populairder. Daarmee groeit echter ook de noodzaak van voldoende bandbreedte. 

Een oplossing

Een mogelijke oplossing hiervoor is een dark fiber verbinding. Dark fiber is niet voor elk bedrijf geschikt, maar is zeker het overwegen waard. Er zijn echter nog veel vragen over dit type verbinding. DataWeb heeft daarom een overzichtelijke infographic ontworpen waarin duidelijk wordt wat het is en waar deze verbinding een oplossing voor kan zijn. 

Over DataWeb

DataWeb is zakelijk glasvezel specialist. Het bedrijf levert sinds 1994 dataverbindingen voor midden- en grootbedrijf. Naast glasvezel leveren ze ook ethernet over koper of radio. Als partner denkt DataWeb mee met de implementatie van complexe netwerkoplossingen, zoals IP-VPN en MPLS. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in