dinsdag 14 juni 2016

De nummer 1 webwinkel voor telecom accessoires

Het is één van de meest onderschatte acties in de telecomwereld: het niet beschermen van je smartphone, tablet of smartwatch. Je hebt net een dure telefoon of tablet aangeschaft (of een duur abonnement), daar wil je natuurlijk zuinig op zijn.

Hoe zonde is het dat je iPhone of Samsung Galaxy of HTC ineens op de grond valt en een barst in het scherm heeft of de behuizing kapot is? Daarom is het van cruciaal belang dat je jouw telefoon, tablet of smartwatch beschermt met een goed hoesje en een screenprotector! Deze, en veel meer andere, accessoires bestel je uiteraard bij de nummer 1 webwinkel van Nederland en België: Knaldeals.com!Veel keuze en mogelijkheden qua telefoonhoesjes

Hoesjes zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Het ligt er maar net aan welk type hoesje je wilt, hoeveel je wilt besteden en wat jouw persoonlijke voorkeur is. De meest bekendste (en meest verkochte) is de book case (ook wel wallet case genoemd). Dit kenmerkende hoesje beschermt zowel de achterkant als de voorkant van je toestel. Erg praktisch als je jouw telefoon vaak samen met sleutels bewaard. Dit hoesje zit helemaal om je toestel heen. Doordat deze cover zeer gewild is, kun je kiezen uit allerlei materialen, kleuren en printjes. Genoeg keuze dus!

Een ander bekend beschermhoesje is de back case. Dit geeft de belangrijkste basisbescherming voor je toestel; de achterkant wordt namelijk omhult door de case. Vaak wordt er ook een screenprotector geadviseerd. Kies bijvoorbeeld voor een tempered glass screenprotector. Dit is voor steeds meer toestellen beschikbaar en biedt de meest sterke bescherming voor je kwetsbare beeldscherm.

Naast de book case en back case zijn er enorm veel mogelijkheden om het juiste hoesje van jouw wens te kiezen. Of het nu om een fashion hoesje gaat of een ruggedized case, bij Knaldeals.com vind je het uitgebreidste assortiment met de meest voordelige hoesjes. Let er altijd op dat je jouw eigen toestel selecteert! Dit kan bij Knaldeals.com heel gemakkelijk in de zoekbalk. De beschermhoesjes voor jouw toestel worden dan direct getoond.


Ook tablethoezen, gadgets, smartwatch bandjes, accu’s, sportarmbanden en veel meer!

Dat er zoveel mogelijk is om je toestel optimaal te kunnen gebruiken wisten we ook niet! Maar wij van Dutch Tech Blog team zijn onder de indruk geraakt van het assortiment van Knaldeals.com. Het is duidelijk dat een hoesje en een screenprotector de basis bescherming is voor je telefoon. Maar ook je tablet is kostbaar en kan wel bescherming gebruiken. Datzelfde geldt voor een smartwatch. De Apple Watch is toch een echte eyecatcher en je kunt deze coole ‘horloge’ nu ook customizen door te kiezen voor een ander bandje. Zo heb je ineens een heel nieuwe watch!


Je kunt er tegenwoordig ook haast niet meer omheen; virtual reality brillen. Een toffe gadget om in een heel nieuwe wereld te raken. Plaats je telefoon in de VR bril en ontdek de mogelijkheden. Ondertussen is dit ook te bereiken voor ‘Jan Modaal’, want VR brillen zijn niet meer extreem duur. Voor een paar tientjes waan je jezelf al in een virtuele wereld!

Zoals gezegd, je kunt er eigenlijk voor bijna alles terecht. Of het nu gaat om telefoonhoesjes, een nieuwe accu, sportarmbanden voor de fitness of een autohouder zodat je veilig de weg op gaat. Heb je iets nodig voor je telefoon, tablet, smartwatch of zoek je een coole gadget? Dan weet je nu waar je naartoe moet gaan… Knaldeals.com!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten