Misfit onthult Speedo Shine 2 en het tellen van banen wordt mogelijk op alle Shine 2 en Ray apparaten

Misfit en Speedo lanceren vandaag hun tweede activiteits-, zwem- en slaaptracker onder de Speedo-merknaam: Misfit Shine 2 Swimmer’s Edition, powered by Speedo, die zal worden verkocht als de Speedo Shine 2. De Speedo Shine 2 is het resultaat van een langdurige samenwerking tussen Misfit en Speedo en is per direct verkrijgbaar via misfit.com, SpeedoUSA.com en speedo.com voor € 119,99.

“Ongeacht of je competitief aan het trainen bent of juist voor je algemene conditie gaat zwemmen, je wilt vooral gericht zijn op snelheid en techniek en niet op het bijhouden van het aantal banen of rondes. Met de Speedo Shine 2 kun je je volledig concentreren op het zwemmen, zonder afleidingen,” zegt de Amerikaanse Team Speedo-atleet en viervoudig Olympisch medaillewinnaar Cullen Jones. “Speedo Shine 2 is een ideaal hulpmiddel voor atleten en fitnessliefhebbers die hun tijd in het water willen maximaliseren en tegelijkertijd hun algemene fitheid en slaap willen bijhouden.”
Speedo Shine 2 is de volgende generatie Speedo Shine, het eerste apparaat in zijn soort dat speciaal is ontworpen voor zwemmers. De gepatenteerde algoritmes houden met ongekende precisie het aantal banen bij dat een zwemmer aflegt, voor alle soorten zwemslagen. Nieuwe functionaliteiten van de Speedo Shine 2 zijn onder meer:
  • Een trilmotor en verlichting in meerdere kleuren, waarmee veelzijdige gebruikersfeedback mogelijk wordt, vorderingen en tijd kunnen worden bekeken in alle kleuren van de regenboog en gebruikers worden gemotiveerd met activiteitsherinneringen;
  • Een countdown zwemtimer: gebruikers stellen een zwemtijd in en de Speedo Shine 2 geeft een zacht trilalarm wanneer de training voltooid is;
  • Tekst- en telefoonnotificaties en een stil trilalarm;
  • Misfit Link compatibiliteit, waarmee de Speedo Shine 2 een afstandsbediening voor muziek en presentaties, een selfie-trigger of een knop voor het activeren van allerlei smarthome apparatuur en webdiensten wordt.
De Speedo Shine 2 is voorzien van Misfit’s meest geavanceerde hardware en firmware, met aanzienlijk verbeterde touch-responsiviteit dankzij capacitieve touch technologie, snellere synchronisatie en een groter Bluetooth-bereik. De twaalf lichten kunnen meer dan zestien miljoen kleuren weergeven en zijn fel genoeg om waargenomen te worden in direct zonlicht.
Daarnaast zal Misfit alle Misfit Ray en Misfit Shine 2 apparaten gaan voorzien van de wereldklasse technologie voor zwemtracking van Speedo en Misfit, via een in app-aankoop van $ 9.99 (euro-prijs beschikbaar in de app store). Met deze en toekomstige updates, kunnen Misfit-gebruikers hun app-ervaring aanpassen en verbeteren op basis van de activiteiten en functionaliteiten die voor hen belangrijk zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in