Acer introduceert de ultraslanke en stijlvolle TravelMate X3 notebook voor professionals

Acer introduceerde vandaag zijn nieuwe nieuwe TravelMate X3 commerciële notebookserie die ontworpen is voor professionals bij kleine en middelgrote bedrijven die in stijl willen werken. De TravelMate X349 met 14-inch beeldscherm is de eerste in de reeks en beschikt over een modern, geborsteld metalen design dat stijl combineert met geavanceerde technologie. Het is speciaal ontworpen voor degenen die een krachtig notebook willen dat stijlvol en draagbaar is en eersteklas prestaties en veiligheid biedt.

Ontworpen voor productiviteit onderweg

De Acer TravelMate X349 is omhuld door een slank aluminium chassis met geborsteld metalen afwerking.  Met een dikte van nog geen 18 mmen een gewicht van slechts 1,53 kg is deze laptop uiterst handzaam om mee te nemen. De TravelMate X349 is uitgerust met 6e generatie IntelCoreprocessoren, tot 8 GB DDR4 geheugen en tot 512 GB SSD’s. Samen met een extra lange batterijduur tot maar liefst 10 uur, biedt dit uitstekende prestaties. De TravelMate X349 wordt geleverd met Windows 10 Pro met krachtige functies voor zakelijke behoeften.

Professionele bruikbaarheid

Het 14-inch scherm van de TravelMate X349 biedt ondersteuning voor Full HD-resolutie (1920 x 1080) met IPS-technologie die een brede kijkhoek en kristalheldere weergave biedt van documenten en webpagina’s. Daarnaast kan het scherm 180 graden worden versteld om volledig plat te liggen voor flexibele toepassingen, zoals bij het delen van content in kleine groepsdiscussies. De TravelMate X349 beschikt over een toetsenbord met LED-verlichting om gebruikers productiever te houden in situaties met weinig licht zoals in een vliegtuig of trein. Een Chiclet-toetsenbord biedt een uitstekende type-ervaring voor nauwkeurig touch-typen en zijn brede Precision Touchpad bevordert een comfortabele en responsieve navigatie.
Voor gebruikers die regelmatig contact hebben met externe leveranciers en partners, is de TravelMate X349 uitgevoerd met een verfijnd geluid via speakers en microfoon en zorgt samen met een 720p HDR-webcam voor hoogwaardige videoconferenties. Voor een snelle plug-and-play docking is de TravelMate X349 voorzien van een USB type-C-poort voor de koppeling met een Acer USB type-C dock (apart verkrijgbaar). Zo kan snel en doeltreffend verbinding worden gemaakt met maximaal twee 4K monitoren (die van eigen voeding worden voorzien) en kan een verscheidenheid aan randapparatuur via een enkele kabel worden aangesloten.

Geavanceerde software en beveiliging

Naast het premium design overtreft de TravelMate X349 alle verwachtingen als het gaat om software en beveiliging. Een geïntegreerde vingerafdruksensor ondersteunt Windows Hello voor een snelle en veilige aanmelding waarbij het apparaat met één aanraking wordt ontgrendeld. Deze laptop wordt geleverd met een Trusted Platform Module (TPM) 2.0-chip, die de platformintegriteit verhoogt en een hardware-gebaseerde beveiliging biedt voor wachtwoorden en encryptiesleutels. De TravelMate X349  beschikt over de Acer ProShield Manager, een suite van beveiligings- en beheertools om gevoelige gegevens te beschermen. Daarnaast kunnnen IT-professionals met Acer Office Manager snel het beveiligingsbeleid implementeren en alle programmatuur vanaf een eenvoudig te gebruiken interface bewaken.

Prijzen en beschikbaarheid

De TravelMate X349 is vanaf september verkrijgbaar vanaf 799,- EURO exclusief BTW.  (Intel Core i5, 8 GB RAM, 256 GB SSD)
De exacte specificaties, prijzen en beschikbaarheid verschillen per regio. Voor informatie over beschikbaarheid, productspecificaties en prijzen in specifieke markten, kunt u contact opnemen met uw dichtstbijzijnde Acer-vestiging of leverancier via www.acer.com.
De TravelMate X349 zal te zien zijn in de stand van Acer op de Microsoft Worldwide Partner Conference 2016 (WPC), die plaatsvindt van 10-14 juli in Toronto, Canada.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in