Duurste cyber security opleiding van de wereld

Vandaag introduceert IT opleider Firebrand drie nieuwe cyber security programma’s die deel uitmaken van een nieuwe premium service. De programma’s zijn dan ook ’s werelds duurste cyber security opleidingen.

Het nieuwe programma draagt de naam Firebrand Max, voor dit programma worden de traditionele IT opleidingen geüpgraded met vele extra’s. Bovendien worden binnen de 3 beschikbare Cyber Security programma’s meerdere certificeringen gecombineerd, hierdoor kan je binnen 3 weken in bezit zijn van 4 high-end certificaten op het gebied van Cyber Security en mag je jezelf een ware Cyber Security Professional noemen. De programma’s zijn speciaal ontwikkeld om in te spelen op de groeiende behoefte aan information security specialisten.
Tijdens het programma verblijf je in een luxe accommodatie en krijg je 1-op-1 les door een persoonlijke docent. Hierdoor is alles dat je leert compleet toegespitst op jouw individuele leerdoelen en wensen. Daarnaast zal je per privé helikopter naar de locatie worden gebracht, welke zich bevindt in de prachtige natuur van de Schotse Hooglanden. Dagelijks zal een chef-kok in samenwerking met een voedingsdeskundige jouw maaltijden verzorgen. Na een intensieve lesdag kan je ontspannen in jouw privé spa.
Harry Pallandt (Firebrand Training Benelux – Managing Director):
‘Het nieuwe Firebrand Max programma is een uniek programma waarin je in totale isolatie in enkele weken werkelijk een top security professional kan worden. Alle luxe extra’s zijn geheel op de persoonlijke behoefte van de cursist aangepast, een betere leerervaring kan ik niet bedenken.’

De Firebrand Max ervaring

Het programma begint met een helikopter vlucht naar de prestigieuze Aikwood Tower, gesitueerd in de pittoreske Schoste Hooglanden. Door de afgelegen ligging biedt deze locatie de mogelijkheid voor de ultieme afleidingsvrije leerervaring.
Gedurende het lesprogramma wordt je begeleidt door persoonlijke instructeurs, hierdoor kan het lesprogramma geheel aangepast worden op de leerbehoeften van de cursist. State-of-the-art techniek, ultra snel broadband internet en een persoonlijke examencoach zorgen ervoor dat de cursist compleet voorbereid is om de certificeringen te behalen. Daarnaast zijn instructeurs 24/7 beschikbaar voor alle vragen te beantwoorden en staat een IT team klaar om er zeker van te zijn dat de leerervaring niet onderbroken wordt door technische issues.

Bescherm jouw bedrijf tegen een cyberaanval

De eerste Max programma’s focussen op cyber security en betreffen opleidingen tot Chief Information Security Officer, Security Architect en Ethical Hacker op senior niveau. De programma’s zijn speciaal ontwikkeld om in te spelen op de groeiende behoefte aan information security specialisten. De financiële schade die hackers jaarlijks aanrichten bij het Nederlandse bedrijfsleven neemt jaarlijks toe. In onze huidige samenleving is informatiebeveiliging een onderwerp dat het gehele bedrijfsleven aangaat. Het goed beveiligen van data is van levensbelang; de beschikbaarheid van data, de integriteit ervan en de vertrouwelijkheid zijn essentieel voor het blijvende succes van jouw onderneming.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in