Repsol Sinopec Resources UK Limited kiest eVision’s oplossing Permit Vision als standaard voor digitale control of work op de olie- en gaswerklokaties

261
Repsol Sinopec Resources UK Limited, eerder bekend als Talisman Sinopec Energy UK Ltd en eVision Industry Software, hebben een overeenkomst ondertekend om eVision’s digitale control of work-oplossing Permit Vision uit te zetten op alle olie- en gaswerklokaties.

eVision’s hoofdproduct Permit Vision wordt in de komende jaren gefaseerd uitgerold. Binnen dit project vallen digitale werkvergunningen, risico assessment en isolatiemanagement, die ingebed zijn in één softwareproduct namelijk Permit Vision.
“Wij zijn trots dat wij door Repsol Sinopec UK gekozen zijn als langetermijn partner om samen hun werklokaties veiliger te maken,” zegt Ton Geelen, global sales director eVision Industry Software. “De overeenkomst versterkt onze positie als de nummer één leverancier in het domein digital control of work voor de olievelden in de Noordzee en daarbuiten.”

Over eVision Industry Software

eVision Industry Software is mondiaal marktleider in Control of Work software. Ondernemingen in de olie & gas, (petro)chemie en andere risicovolle industrieën maken gebruik van de software van eVision om de controle over hun operationele processen te verbeteren. Dit resulteert in een real-time en controleerbaar corporate risicomanagement en verbeterde operationele efficiency.
Het bedrijf is gevestigd in Den Haag en heeft regionale kantoren in het Verenigd Koninkrijk, het Midden Oosten en de Verenigde Staten van Amerika. eVision heeft een mondiaal partnernetwerk en clienten op vijf continenten. De gebruiksvriendelijke en volledig integreerbare product portfolio bestaat uit software voor bedrijfsprocessen zoals werkvergunningen, risicobeoordeling, isolatiemanagement en management van verandering. Het toonaangevende One Vision software platform integreert naadloos met veelgebruikte applicaties van derden om gebruik te maken van o.a. werkorders en technische data. www.evision-software.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here