Apple brengt iOS 9.3.5 uit

Apple heeft vanavond iOS 9.3.5 uitgebracht, wat op een vrij onverwacht moment komt. Begin augustus kwam versie 9.3.4 nog uit, met de verwachting dat het de laatste update van iOS 9 zou gaan worden voordat iOS 10 uitkomt in september. Dat blijkt nu dus niet het geval.

Het is nog maar een paar weken geleden dat iOS 9.3.4 uit kwam, maar nu is er dus alweer een nieuwe versie. Deze zal de laatste bug fixes, verbeteringen aan de beveiliging en andere optimalisaties met zich meebrengen.

In de update-beschrijving van 9.3.5 staat dat het een belangrijke beveiligingsupdate bevat en het voor alle gebruikers wordt aanbevolen deze te installeren. Dit is zeer eenvoudig te doen door naar Instellingen > Algemeen > Software-update te gaan. Installeren kan op de iPhone 4s en nieuwer, iPad 2 en nieuwer, iPad mini en nieuwer en de iPod touch (5e generatie) en nieuwer. 
Over een paar weken zal Apple waarschijnlijk gaan aankondigen wanneer iOS 10 precies uitgebracht wordt. Dat zal hoogstwaarschijnlijk nog in september zijn. In deze grote update komen veel nieuwe features en verbeteringen voor de ervaring. Meldingen gaan volledig op de schop, 3D Touch krijgt een prominentere rol, je kunt apps verbergen, Siri krijgt een API en zal dus gaan samenwerken met apps als WhatsApp en Uber, iMessage wordt geavanceerder dan ooit en nog veel meer. iOS 10 wordt ondersteund op de iPhone 5 en nieuwer, iPad 4 en nieuwer, iPad mini 2 en nieuwer, en de iPod touch (6e generatie).

Tom de Beer
Techblogger en Apple-fan in hart en nieren, student netwerkbeheer, en altijd bereid kennis en ervaring op te doen over alles dat met technologie te maken heeft. Tevens gecertificeerd Microsoft Office Specialist Master, taalfanaat en enorme fan van Céline Dion.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in