Philips 65PUS7601 wint EISA award European Best Buy Large Screen TV 2016-2017

De uitstekende beeldkwaliteit van de nieuwste Philips-tv’s is wederom erkend door de European Imaging and Sound Association (EISA), die de Philips 65PUS7601 heeft gekroond tot European Best Buy Large Screen TV voor 2016-2017, ofwel de grootbeeld-tv met de beste prijs-kwaliteitsverhouding in Europa.

De 65PUS7601 bevat veel van de beeldkwaliteitstechnologieën die doorgaans zijn voorbehouden aan de bekroonde hi-end 9000-serie. Philips brengt hiermee de standaard op de wereldwijde midrange-markt naar een hoger niveau. De 65PUS7601 is de eerste HDR-tv van Philips die is uitgerust met HDR Premium én HDR Upscaling.
Het EISA-team benadrukt het geavanceerde directe LED-backlight-systeem met 128-segments Local Dimming, dat garant staat voor stabiele, diepe zwarttinten en gedetailleerde schaduwen die het scherpe Ultra HD-beeld verrijken.
Ook wordt het naar ieders persoonlijke smaak instelbare Perfect Natural Motion geprezen, evenals het 10-bits paneel dat HDR-bronnen ondersteunt, het pittige geluid, Android Smart TV, de geavanceerde afstandsbediening en driezijdig Ambilight. Al deze functies en technologieën bij elkaar zorgen voor een overtuigende grootbeeldervaring van films en tv-programma’s.
“In de prima geprijsde Philips 65PUS7601 is een schat aan technologie aan het werk die ervoor zorgt dat de prestaties naadloos aansluiten op de ambities van het 65-inch beeldscherm”, aldus het EISA-juryrapport. “We kunnen met recht spreken van een indrukwekkende tv.”

Philips 65PUS7601: European best buy TV 2016-2017

De ultraslanke 65PUS7601 premium 4K-tv laat, met de afwerking in natuurlijke materialen, de aluminium omlijsting en de speciaal voor dit toestel ontworpen verchroomde open voet, het beste van Europees design zien. De beeldkwaliteit van de 7601 kan worden omschreven als uitzonderlijk, dankzij het geavanceerde direct dimbare LED-backlight en de bekroonde Perfect Pixel Ultra HD Engine.
De 65PUS7601 wordt verder geleverd met de driezijdige versie van Philips’ unieke Ambilight-systeem, dat een voortdurend veranderende gloed van bij het beeld passende kleuren op de wand achter het toestel projecteert. Het resultaat is een beeld dat zich aan de grenzen van de tv lijkt te ontworstelen, waardoor een meeslepende kijkbeleving ontstaat die minder vermoeiend is voor de ogen en bovendien contrastrijker is, wat nog verder wordt versterkt door de Micro Dimming Premium-technologie.
De 7601-serie is gebaseerd op Android Smart TV-systeem, dat in combinatie met de Philips quadcore-processor zorgt voor een snelle gebruikerservaring met de honderden apps en games uit de Google Play Store.
De geluidskwaliteit voldoet gemakkelijk aan de verwachtingen die de beeldkwaliteit wekt, dankzij de krachtige 30W output en de unieke en gepatenteerde Philips Double Ring-technologie, die het mogelijk maakt dat een slanke tv als de 7601 zulke diepe bassen en scherpe, heldere midden- en hoge tonen voortbrengt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in