Synology introduceert RackStation RS3617xs

Synology introduceert de RackStation RS3617xs, een robuuste en schaalbare NAS-server die meer flexibiliteit en efficiëntie biedt voor grotere organisaties.

“Organisaties hebben een groeiende behoefte aan opslagcapaciteit”, zegt Michael Wang, product manager bij Synology. “De RS3617xs is een zakelijke NAS-oplossing met geavanceerde technologieën en uitgebreide applicaties die voorziet in de enorme opslageisen van grotere organisaties.”
Mede dankzij een 3,3GHz quadcore-processor levert de RS3617xs hoge prestaties, met een sequentiële datadoorvoer van ruim 3.263MB/s en maximaal 333.941 IOPS (in een RAID 5-configuratie met 10GbE Link Aggregation). Met twee PCIe-slots die twee 10GbE Network Interface Cards ondersteunen, biedt de RS3617xs een zeer ruime bandbreedte om te kunnen voldoen aan de hoge prestatie-eisen van data-intensieve toepassingen. De RS3617xs maakt gebruik van het robuuste Btrfs-bestandssysteem met snapshot-technologie. Dit zorgt voor sneller herstel van data bij calamiteiten, voorkomt dat data beschadigd raken en waarborgt de data-integriteit.
De RS3617xs is ontwikkeld met het oog op toekomstige groei. De uitbreidingsunits RX1217 en RX1217RP, die plaats bieden aan 12 schijven, bieden een eenvoudige manier om te schalen naar maximaal 36 schijven. Daarbij is de RS3617xs een naadloze opslagoplossing voor virtualisatieomgevingen, waaronder VMware, Citrix en Hyper-V.
De RS3617xs draait op DiskStation Manager (DSM), het geavanceerde en intuïtieve besturingssysteem voor NAS-apparaten met een breed scala aan productiviteitsverhogende toepassingen.
Synology heeft de hoogste plaats behaald in het algemene klassement van de tiende TechTarget Quality Awards-enquête voor mid-range NAS-systemen. Ook heeft Synology al vijf keer de PC Mag Business Choice Award gekregen.
Voor meer informatie kunt u terecht op https://www.synology.com/products/RS3617xs.

Prijs en beschikbaarheid

De RS3617xs is per direct verkrijgbaar. De adviesprijs bedraagt €2.250 (excl. BTW).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in