Box en Google transformeren werken in de cloud door handen ineen te slaan

Box (NYSE: BOX) kondigt op BoxWorks 2016 een nieuwe samenwerking met Google aan. De bedrijven slaan handen ineen voor diverse initiatieven om werken in de cloud te transformeren. Door onder meer de nieuwe integraties tussen Box, Google Docs en Google Springboard, zorgen de bedrijven voor een naadloze gebruikerservaring bij content management en samenwerking in de cloud.

Duizenden organisaties – zoals Broadcom, Intuit, Internet2 en Whirlpool  – vertrouwen op Box voor veilig beheer van content in de cloud en op Google Docs voor productiviteit en samenwerking. Door vergaande integratie van Box met Google Docs en Google Springboard, zullen bedrijven in staat zijn om sneller en slimmer te werken. Ondertussen wordt de beveiliging van hun kritische zakelijke content in één platform gecentraliseerd.

Box en Google Docs

Google en Box zullen samenwerken en Box als externe database voor de opslag van Google Docs, Sheets en Slides autoriseren. Wanneer beschikbaar, zal deze nieuwe integratie, gebruikers van Box de mogelijkheid bieden om Google documenten, spreadsheets en presentaties te creëren en direct te bewerken vanuit Box. Deze integratie maakt samenwerking in de cloud makkelijker en zorgt voor een intuïtieve en naadloze gebruikerservaring.
Door deze twee krachtige oplossingen te combineren, zullen bedrijven en particulieren profiteren van de krachtige bewerkingsopties en real-time samenwerkingsmogelijkheden van Google Docs. Ook kunnen zij gebruik maken van de productiviteitsfuncties van Box, zoals task management, workflow automatisering en real-time waarschuwingen. Daarnaast biedt Box beveiligings- en controlemogelijkheden van wereldklasse, waaronder granulaire permissies en information governance.

Box en Google Springboard

Box en Google gaan ook vernieuwende intelligence-functionaliteiten voor de gebruikers ontwikkelen. Denk aan gebruikers die informatie op Google Springboard zoeken. Die omgeving zorgt ervoor dat de juiste informatie snel beschikbaar wordt voor bedrijven. Dit door snel op zoek te gaan naar informatie binnen Google Apps-suite, waaronder Gmail, Calendar, Docs, Drive en indien beschikbaar, in apps van derden, zoals Box. Google Springboard biedt nuttige en bruikbare informatie en relevante aanbevelingen. Google en Box willen klanten in staat stellen om opgeslagen informatie in Box in te zien wanneer zij Springboard’s universele zoekfunctie gebruiken.
“Box heeft als missie om de manier waarop mensen en organisaties werken, te transformeren. De combinatie van het content management platform van Box met Google’s eersteklas cloud-technologie helpt bedrijven van elk formaat om hun productiviteit in de gehele organisatie te verhogen,” zegt Aaron Levie, medeoprichter en CEO van Box. “De nieuwe, eenvoudige en krachtige integraties tussen Box, Google Docs en Google Springboard zijn slechts het begin van de manier waarop Box en Google werken in de cloud gaan verbeteren.”
“Op dit moment werken veel toonaangevende bedrijven met Google’s cloud ingenieurs aan de verplaatsing van hun workload naar onze cloud, om hun content vervolgens te optimaliseren en te verbeteren. Zij zien onze toewijding en excellentie op het gebied van data analytics, machine learning, beveiliging, automatisering en performance,” zegt Diane Greene, Senior Vice President van Google’s cloud divisie. “Als het op apps aankomt, willen wij dat onze klanten de flexibiliteit hebben om te kiezen voor de applicatie die het beste aansluit op hun behoeften. We zijn verheugd om samen met Box de manier waarop bedrijven werken in de cloud te transformeren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in