Twee nieuwe reclamespotjes iPhone 7

Apple heeft vandaag twee nieuwe reclamespotjes uitgebracht over de inmiddels uitgebrachte iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Deze spotjes zijn respectievelijk getiteld ‘Morning Ride’ en ‘Midnight’. De eerste focust op de waterbestendigheid van de toestellen, terwijl de andere gaat over de low-light prestaties van de nieuwe camera.

Het is niet nieuw voor Apple om reclamespotjes over nieuwe producten te lanceren, maar sinds de iPhone 6s vorig jaar is het aantal filmpjes enorm gestegen. Dit heeft ermee te maken dat sindsdien de verkoop gedaald is en ze mensen beter willen bereiken. Enerzijds lijkt dit overigens wel te lukken. Althans, Apple slaagt erin leuke filmpjes neer te zetten die daadwerkelijk de nieuwe mogelijkheden laten zien. Eén van de vorig jaar uitgebrachte spotjes was er eentje waar Koekiemonster voor ingehuurd was.
In de nieuwe reclamespotjes laat Apple zien dat de iPhone 7 en 7 Plus goed tegen water kunnen en over uiterst goede camera’s beschikken die meer dan prima presteren onder slecht belichte omstandigheden. Zie het voor jezelf:

Tom de Beer
Techblogger en Apple-fan in hart en nieren, student netwerkbeheer, en altijd bereid kennis en ervaring op te doen over alles dat met technologie te maken heeft. Tevens gecertificeerd Microsoft Office Specialist Master, taalfanaat en enorme fan van Céline Dion.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in