WePresent voegt ondersteuning voor iOS 10 en macOS Sierra toe

WePresent brengt per direct een firmware-update uit die ondersteuning voor iOS 10 en macOS Sierra toevoegt. Daarnaast zorgen enkele optimalisaties voor een betere gebruikerservaring voor iedereen. De firmware is te downloaden op de wePresent-website of via de online administration console van geschikte wePresent-modellen.

De nieuwe firmware is bedoeld voor de wePresent WiPG-1600 en het wePresent-vlaggenschip; de WiPG-2000. De update voegt ook ondersteuning voor het aankomende PresentSense-accessoire toe, zodat beide modellen daarmee snel kunnen verbinden. PresentSense verschijnt in Q4 2016 en moet het gebruik van wePresent nog makkelijker maken.
“We zijn blij met alles dat er de afgelopen tijd gebeurd is bij wePresent,” zegt COO van wePresent Cory Cannon. “We hebben een nieuw hoofdkantoor in Europa, zijn leverancier van de Amerikaanse federale overheid geworden en bieden als eerste partij volledige ondersteuning voor iOS 10. We groeien snel op zowel de zakelijke als de onderwijsmarkt.”
WePresent trok het afgelopen jaar de aandacht op beurzen en won Best-In-Show-awards op onder meer ISE, InfoComm en ISTE. Eerder dit jaar verscheen daarnaast de SharePod, het nieuwste accessoire van het bedrijf. Hiermee kunnen gebruikers nagenoeg alle content van HDMI-apparaten naar wePresent-systemen streamen. De SharePod helpt digitale microscopen, documentcamera’s en Linux-laptops het tijdperk van draadloze presentatie in.

Over wePresent

WePresent is een wereldwijd leidende aanbieder van draadloze presentatiesystemen. De producten van het bedrijf bieden oplossingen waarmee gebruikers kabels en aansluitingen achter zich kunnen laten en de stap naar de wereld van draadloze presentaties en samenwerking kunnen zetten. wePresent stelt tot 64 gebruikers in staat verbinding te maken en draadloos te presenteren, in 1080p full HD en vanaf ieder platform: PC, Mac, iOS, Chromebook en Android.
Meer informatie over wePresent is beschikbaar op www.wePresentWiFi.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in