Apple brengt iOS 10.0.3 uit voor iPhone 7 en 7 Plus

Apple heeft zojuist iOS 10.0.3 uitgebracht. De update verschijnt alleen voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus, wat vrij opmerkelijk is. De laatste keer dat een update op alleen de nieuwste apparaten uitgebracht werd was met iOS 7.0.1 en iOS 7.0.5, welke op de iPhone 5c en 5s konden worden geïnstalleerd. Vaak is dit simpelweg doordat het een probleem oplost dat zich echt alleen op die apparaten voordoet. Ook nu lijkt dat het geval.

iOS 10.0.3 lost onder andere namelijk een probleem op waardoor voor sommige gebruikers de verbinding met het mobiele netwerk kon wegvallen, aldus de beschrijving bij de update. Overige veranderingen zijn tot zover nog onbekend.
iOS 10.0.3 kan gratis worden geïnstalleerd op de iPhone 7 en iPhone 7 Plus door naar Instellingen > Algemeen > Software-update te gaan. De update is slechts ongeveer 75 MB groot en dus snel binnengehaald. Mocht je zelf last hebben van het probleem dat met iOS 10.0.3 opgelost wordt, installeer de update dan zo snel mogelijk.

Tom de Beer
Techblogger en Apple-fan in hart en nieren, student netwerkbeheer, en altijd bereid kennis en ervaring op te doen over alles dat met technologie te maken heeft. Tevens gecertificeerd Microsoft Office Specialist Master, taalfanaat en enorme fan van Céline Dion.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in