Samsung Galaxy S8 krijgt alleen een gebogen scherm

2017 gaat op smartphonegebied een interessant jaar worden. Volgend jaar zou namelijk het jaar moeten worden dat de eerste flexibele, vouwbare smartphone op de markt komt, de Samsung Galaxy X. Ook wordt er van de Koreaanse smartphonefabrikant verwacht dat ze een opvolger van de Galaxy S7 uitbrengen. Niet heel verwonderlijk dat deze waarschijnlijk de S8 gaat heten. Wat gaat er dan veranderen?

Alleen een gebogen scherm

Geruchten gaan de ronde dat Samsung de platte schermen van de Galaxy S-serie helemaal gaat vervangen voor de gebogen variant. In The Korea Heral wordt beweerd dat Samsung zowel 5,1 als 5,5 inch gebogen schermen aan het produceren is. Een klein scherm voor de ‘normale’ S8 en de grootte voor de Edge-variant.
Als dit gerucht klopt, dan zou dat betekenen dat de Edge-stijl de standaardlijn wordt van Samsung. Hiermee zou de Koreaanse smartphonefabrikant wel een risico nemen. De Samsung Galaxy S7 met een plat beeldscherm is ook nog steeds populair. Met een smartphonelijn met alleen maar gebogen schermen zou een grote groep die liever een plat scherm heeft, uitgesloten kunnen worden.
Het beeldscherm van de Edge-varianten is altijd een kwetsbaar onderdeel geweest van deze smartphone. Dat merkte ook Smartrepair. De meeste smartphonereparaties zijn dan ook het vervangen van het beeldscherm. Wil je graag deze nieuwe smartphone? Zorg dan voor goede bescherming van het scherm. Denk aan een hoesje en een screen protector. Heb jij geen Samsung smartphone maar is jouw scherm ook defect? Voor bijvoorbeeld een iPhone reparatie Almere ben je hier ook aan het juiste adres.

Nog meer veranderingen?

Het duurt nog een paar maandjes voor de Samsung Galaxy S8 op de markt komt. De verwachting is dat deze smartphone tussen februari en maart op de planken ligt. Bij de nieuwe iPhone hadden we inmiddels al kunnen vertellen hoe de hele iPhone eruit zou komen te zien. De Koreaanse fabrikant is iets geheimzinniger en houdt de kaken stijf op elkaar. Welke andere veranderingen er dus precies doorgevoerd worden, is even afwachten.
Wat verwacht jij van de Samsung Galaxy S8?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in