BRISE, ’s werelds eerste via wifi bedienbare intelligente luchtreiniger

Brise Care BV is een innovatieve Europese startup die zich richt op het transformeren van standaard luchtreinigers in geavanceerde ‘home health guardians’. Brise Care kondigt een crowdfunding lancering aan van haar nieuwste product, BRISE. Het product zal voor funding 39 dagen beschikbaar zijn ingaand vanaf 30 november 2016 op http://kck.st/2gNMkGc. De BRISE luchtreiniger heeft een retail prijs van E 489,- maar tijdens de campagne zal voor EarlyBirds de BRISE in gelimiteerde oplage te koop zijn voor de scherpe prijs van E 339,-

Hoe slim is nu de BRISE? Gebaseerd op het gebruikersprofiel in combinatie met de luchtconditie binnen een riumte, is BRISE door zijn ingebouwde computergestuurde sensoren in staat om door een optimale filtrering een maximale luchtzuivering toe te passen. Het gepattenteerde Artificial Intelligence systeem kan via monitoren en het stellen van een diagnose op slimme wijze de gebruiker behoeden van schadelijke lucht in zijn of haar directe omgeving.
BRISE streeft naar een leefomgeving vrij van schadelijke stoffen door het oplossen van 3 knelpunten bij gangbare luchtzuiveringstechnieken:
1) Filter management – d.m.v. een exclusieve App. kan BRISE op dynamische wijze de resterende levensduur van het luchtfilter berekenen, gebaseerd op de actuele luchtkwaliteit van een leefruimte (dus niet via een standaard ‘countdown timer’).
2) 24-uurs monitoring – BRISE heeft 4 geavanceerde ingebouwde sensoren waarmee stof, VOC’s, temperatuur en vochtigheid wordt gemeten. Zijn A.I. systeem wordt via wifi met het internet verbonden en vergelijkt deze metingen met reeds vaststaande data om zo tot een uitgebreide analyse van de lucht te komen.
3) Naadloze bescherming via een samenwerkende setup – 2 BRISE luchtreinigers die in verschillende ruimtes staan opgesteld kunnen op eenvoudige wijze met elkaar communiceren en zo verontreinigde stoffen die zich binnen ruimtes verplaatsen op efficiënte wijze onschadelijk maken.
De campagne heeft als streven om E 30.000 bijeen te krijgen en zal starten met uitkeren in april 2017, respectievelijk:
  • Super Early Bird option for €339, 30% off retail price
  • Double BRISE Twin Pack for only €718
  • Early Bird option for €379, 22% off retail price
  • Kickstarter Special for €439, €60 off retail price
“BRISE is de slimme oplossing voor frisse lucht ‘op maat’ ”, aldus Product Ontwikkelaar van BRISE Ulrich Pabst. “Als chronisch astma patient heb ik behoefte aan een apparaat dat rook, pollen en chemicaliën kan uitfilteren en tegelijkertijd mij in staat stelt om de lucht in de ruimte continu te monitoren, ook als ik mij elders bevind.
Dat is tevens de reden is waarom we BRISE ontwikkeld hebben, met name voor mensen die persoonlijke zorg nodig hebben en vooral gebaat zijn bij een zo zuiver mogelijke lucht om zo min mogelijk te moeten inleveren op hun bewegingsvrijheid.
Meer informatie: http://kck.st/2gNMkGc
Press kit link: http://bit.ly/2gtTNgD
Facebook: https://www.facebook.com/BRISECARE
Twitter: https://twitter.com/BriseCare

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in