Is de eerste buigbare smartphone op komst?

Afgelopen jaar was natuurlijk niet een super jaar voor Samsung met de Galaxy Note 7 die spontaan in brand kan vliegen. De Koreaanse smartphonegigant lijkt dit debacle zo snel mogelijk af te willen sluiten om zich te focussen op de toekomst. Om alle problemen met de Note 7 te doen vergeten, moet Samsung wel met iets spectaculairs komen. En als we de geruchten mogen geloven, dan hoeven we daar niet al te lang op te wachten.

Heb jij een Samsung met batterijproblemen? Dan ga je natuurlijk voor telefoon reparatie naar Smartrepair.

Wordt de Galaxy S8 buigbaar?

Wil Samsung het afgelopen jaar te boven komen, dan moeten zij met iets echt vernieuwends komen. Nu lijkt het erop dat het Koreaanse bedrijf ook echt met iets innovatiefs bezig is. De smartphonegigant zou namelijk een patent aangevraagd hebben voor een buigbare smartphone.
Samsung zou een futuristisch design ontwikkeld hebben, waarbij het scherm van een smartphone gebogen zou kunnen worden. Vergelijkbaar met de bekende flipfoon die aan het begin van de millennium populair was.
Volgens de patentaanvraag zou buig-/vouwtechniek semi-automatisch werken. Ook zal de smartphone een tweede scherm hebben, dat geactiveerd wordt wanneer het toestel opgevouwen is.

Feit of fictie?

Het is niet de eerste keer dat het gerucht gaat dat een smartphonefabrikant bezig is met een buigbare smartphone. Voor Samsung geldt zelfs dat dit gerucht al de kop op dook in 2015. Deze nieuwe speculatie is dus eigenlijk nog een keer een bevestiging dat er een opvouwbare smartphone aan zit te komen.

Wie zal de eerste zijn…

Ook andere smartphonefabrikanten zijn bezig met buigbare technologie. Zo zou Apple hiervoor onlangs een patent hebben aangevraagd. Ook concullega’s LG en Xiaomi zouden met soortgelijke technologie bezig zijn.
De vraag is dus niet of, maar wanneer er een buigbare smartphone op de markt zal komen. En natuurlijk is het nog afwachten of het Apple, Samsung of misschien LG de eerste hiermee is…
Is jouw iPhone niet zo buigzaam als je dacht? Ben je erop gaan zitten en is de behuizing nu krom? Kom dan voor iPhone reparatie in Tilburg naar Smartrepair. Uiteraard ben je ook van harte welkom met een ander smart device 😉 Is er geen Smartrepair Servicepunt in de buurt? Kies dan voor de 24-uursservice.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in