Apple brengt iOS 10.2.1 uit

Ruim een maand na de release van iOS 10.2 brengt Apple de eerste update hiervoor uit, versie 10.2.1. De update is vooral bedoeld om problemen op te lossen, en komt dan ook niet met opvallende vernieuwingen. Wel is tijdens de betafase gebleken dat hier en daar de stabiliteit aanmerkelijk verbeterd. 

De eerste ontwikkelaarsversie van iOS 10.2.1 kwam al uit rond de tijd dat iOS 10.2 uit was, maar zelfs bij een kleine update kan Apple soms wat tijd nodig hebben voor de daadwerkelijke release. Dat bleek ook deze keer het geval. iOS 10.2.1 brengt tot zover bekend helaas geen bijzondere veranderingen met zich mee.

iOS 10.2.1 kan net als iOS 10.2 op de volgende apparaten worden geïnstalleerd:

  • iPhone 5 en nieuwer
  • iPad 4 en nieuwer
  • iPad mini 2 en nieuwer
  • iPod touch (6e generatie)
Naast deze iOS-update heeft Apple watchOS 3.1.3 en tvOS 10.1.1 beschikbaar gesteld voor het publiek, welke eveneens verbeteringen voor problemen introduceren. Het gerucht gaat dat het bedrijf ook nog zeer binnenkort iOS 10.3 zal presenteren, waarin weer wat grotere veranderingen worden verwacht, inclusief een zogeheten ‘Theatre Mode’. Volgens dat gerucht zou dat op 10 januari gebeuren, maar die datum zijn we inmiddels gepasseerd zonder enig teken van een grote update. Het is dus afwachten wat dat betreft.

Tom de Beer
Techblogger en Apple-fan in hart en nieren, student netwerkbeheer, en altijd bereid kennis en ervaring op te doen over alles dat met technologie te maken heeft. Tevens gecertificeerd Microsoft Office Specialist Master, taalfanaat en enorme fan van Céline Dion.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in