Nieuwe tablets van Samsung in 2017

In 2017 valt er op het gebied van tablets natuurlijk weer een hoop te verwachten. Samsung alleen al komt in dit jaar met meerdere nieuwe tablets. Veel mensen kijken reikhalzend uit naar het moment dat deze uitkomen. Hieronder zetten we drie tablets van Samsung op een rijtje die in 2017 uitkomen en waarvan de verwachtingen behoorlijk hooggespannen zijn: een inklapbare tablet, een tablet waar je een laptop van kunt maken én het nieuwe pareltje van Samsung: de Galaxy Tab S3.

Samsung inklapbare tablet

Deze inklapbare tablet is volgens de fabrikant revolutionair en zal alle verwachtingen meer dan waar maken. Al in februari verschijnt de inklapbare tablet op de markt en veel Samsung fans kunnen niet wachten om het apparaat met ingebouwd toetsenbord in de handen te hebben. De inklapbare tablet bestaat uit drie aparte onderdelen die, als je ze openklapt, één groot scherm vormen inclusief het ingebouwde toetsenbord.

Samsung Galaxy TabPro S2

Een maandje later komt er alweer een nieuwe tablet van Samsung op de markt. In maart 2017 verschijnt de Samsung Galaxy TabPro S2, de opvolger van de succesvolle TabPro S-tablet. Deze Windows 10 tablet heeft als grote voordeel dat je er een laptop van kunt maken wanneer je er een magnetisch toetsenbord op aan sluit. Het opvallende is dat de voorganger van deze tablet, de TabPro S, pas in januari 2016 uitkwam. Natuurlijk kun je voor deze tablet gewoon een tablethoes van Samsung gebruiken.

Samsung Galaxy Tab S3

De precieze release datum is nog niet bekend maar de Galaxy Tab S3 zal in ieder geval in het eerste kwartaal van 2017 op de markt komen. Er komen twee versies op de markt: één voor alleen Wi-Fi en één inclusief ondersteuning voor 3G en 4G. De tablet draait op een Qualcomm Snapdroagon 652-processor en het scherm heeft een resolutie van 1536 x 2048 pixels, wat behoorlijk indrukwekkend is. Dankzij het metalen design krijgen de tablets een professionelere uitstraling. De verwachtingen zijn dat de tablet in veel dingen op de smartphone Galaxy S7 zijn en dat kan alleen maar goed nieuws betekenen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in