Dutch Tech Blog bestaat 5 jaar!

Ongeveer anderhalve week geleden vierde Dutch Tech Blog haar miljoenste paginaweergave. In dat artikel liet ik al weten dat de website bijna vijf jaar bestaat. En laat dat nou vandaag zijn! Zoals toen aangegeven wilde ik die mijlpaal vanzelfsprekend niet aan me voorbij laten gaan. In dit artikel blik ik kort terug op vijf jaar Dutch Tech Blog.

Op 15 april 2012 startte ik de website onder de url www.dutch-tech.blogspot.com. Lang hé? Niet veel later heb ik dan ook een domein aangevraagd, waardoor je nu op onze website komt met de link www.dutch-tech.nl! 
Nu vijf jaar later zitten we eindelijk op ruim 1 miljoen paginaweergaven, 1550 artikelen en hebben we een nauwe samenwerking met verschillende persbureaus en andere bedrijven. Wat als hobby begon is uiteindelijk groter geworden dan ik had verwacht. Niet zo groot als bijvoorbeeld iCulture of Tweakers, maar meer dan genoeg in mijn ogen.
Wat betreft die samenwerkingen trouwens: het begon allemaal met Teufel Audio, die in september 2012 mailden naar aanleiding van een persartikel dat ze wilden laten plaatsen op de website. In het begin deed ik alles kosteloos, en dit ben ik blijven doen bij persbureaus als MCS PR en Edelman PR. Om de kwaliteit hoog te houden ben ik voor overige artikelen en met name advertorials vaste bedragen gaan vragen. Niet alleen om die reden trouwens: ook om de website draaiende te houden. Immers kost het hosten van een domeinnaam en e-mailserver ook wat natuurlijk! 
Ik dank de bedrijven met wie ik de afgelopen jaren heb samengewerkt, en hoop dat dit wordt doorgezet de komende jaren! Ik sluit af met wat interessante statistieken:

Tom de Beer
Techblogger en Apple-fan in hart en nieren, student netwerkbeheer, en altijd bereid kennis en ervaring op te doen over alles dat met technologie te maken heeft. Tevens gecertificeerd Microsoft Office Specialist Master, taalfanaat en enorme fan van Céline Dion.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in