Dutch Tech Blog passeert 1 miljoen ‘page views’

Over minder dan twee weken bestaat Dutch Tech Blog alweer vijf jaar, een bijzondere mijlpaal die ik natuurlijk niet aan me voorbij zal laten gaan! Maar heel toevallig is er nog een andere mijlpaal te vieren: de website heeft inmiddels 1 miljoen (paginaweergaven)! “Tsk, een goede website haalt zoiets in één dag!”, zul je waarschijnlijk denken. Toch is het voor mij een bijzonder getal. Want wat als hobby begon… is nog steeds een hobby! Ik heb nooit de intentie gehad om Dutch Tech Blog groot te maken, toch heb ik veel meegmaakt: van samenwerkingen met bedrijven tot het mogen bijwonen van persevenementen.

Niet alleen heb ik meer schrijfervaring opgedaan als oprichter van deze website, ik heb ook meer dan ooit over belangrijke producten en onderwerpen binnen de ICT-wereld geleerd. En dat is natuurlijk enorm belangrijk als je zelf in dat wereldje zit: op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

Hoewel ik de afgelopen maanden wel steeds minder actief ben geworden probeer ik me koste wat het kost in te zetten voor kwalitatieve artikelen op Dutch Tech Blog. Maar het zijn uiteindelijk ook de persbureaus en andere bedrijven die een zeer goede bijdrage leveren aan informatieve content, daar dank ik hen dan ook voor!
Vanzelfsprekend wil ik iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan deze bijzondere mijlpaal. Natuurlijk blijf ik doorgaan met schrijven en hoop dat jullie met plezier blijven lezen! Op naar de 2 miljoen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in