woensdag 10 mei 2017

Sim only abonnementen

Sim only abonnementen
Als je een telefoonabonnement afsluit, kun je grofweg kiezen voor twee verschillende abonnementen. Allereerst is het mogelijk om een abonnement inclusief telefoon af te sluiten. In dat geval betaal je met het abonnementsgeld direct ook je telefoon af. De laatste tijd wordt dat echter steeds minder populair onder andere doordat de kans bestaat dat je een er een BKR registratie door krijgt. Daardoor wordt een andere abonnementsvorm, het Sim only abonnement steeds populairder. Maar wat houdt het dan precies in? En wat zijn eigenlijk de voordelen ervan? We vertellen het je hieronder.Wat houdt zo'n abonnement in?
Eigenlijk zegt het woord het al: je sluit een abonnement af met alleen een sim kaart en dus zonder telefoon. Je dient dus wel zelf over een telefoon te beschikken. Sommigen kiezen ervoor om een telefoon los te kopen. Anderen hebben bijvoorbeeld nog een toestel van een vorig abonnement over die het nog prima doet. Let er overigens wel op dat je een simlock vrije telefoon hebt, anders kun je deze niet gebruiken. Ook met abonnementen met enkel een sim kaarten kun je natuurlijk kiezen voor verschillende pakketten. Je bepaalt dus in principe zelf hoeveel belminuten je per maand hebt en hoeveel mb's internet je kunt gebruiken.

Sim only: wat zijn de grootste voordelen?
Maar wat zijn dan eigenlijk de grootste voordelen van een dergelijk abonnement? Het allereerste en grootste voordeel: het is stukken goedkoper dan een abonnement mét telefoon. Je betaal immers alleen voor bellen en internet en niet voor je telefoon. Een ander voordeel is dat je er veel minder lang aan vastzit dan een duur telefoonabonnement. Een Sim only abonnement van Sim.nl is over het algemeen per maand opzegbaar. Als je situatie dus verandert en je daarom ook je abonnement wil opzeggen of aanpassen, is dat elke maand mogelijk. Vooral dat laatste is overigens erg handig. Als je in het begin een inschatting maakt van hoeveel je belt en gebruikt maakt van internet, kun je dit een maand later eenvoudig aanpassen als blijkt dat je toch meer of minder mb's nodig hebt. Zo betaal je nooit teveel of te weinig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten