De toekomst van een webdesigner wordt onzeker door de Startup SiteGeny

Dat er veel banen verloren zullen gaan door automatisering was al langere tijd bekend maar er werd niet verwacht dat dit al zo snel zou gaan gebeuren. Webdesigners zullen het erg lastig krijgen met de opkomst van SiteGeny. SiteGeny weet binnen enkele secondes een website te maken door de informatie van de Facebookbedrijfspagina te gebruiken en deze informatie om te zetten in een website. 

Het systeem is zo eenvoudig dat iedere ondernemer nu zijn eigen website kan maken en beheren. De ondernemer hoeft enkel nog informatie op zijn Facebookpagina aan te passen of aan te vullen en het komt direct op de website te staan. Dit zorgt ervoor dat ondernemers geen dubbel werk meer hoeven te doen en veel tijd en geld zullen besparen. Niet alleen de eenvoudige beheermethode maakt SiteGeny onderscheidend maar door de automatisering van het maken van de website hoeven ondernemers geen honderden euro’s meer te betalen voor het maken van de website. Waar een website normaliter enkele duizenden euro’s kost, weet SiteGeny een complete website aan te bieden voor slechts 10 % van dit bedrag. 
Mede-eigenaar David de Vries vertelt dat ondernemers in het begin niet konden geloven dat het zo goedkoop en eenvoudig was. Inmiddels weten veel ondernemers de weg naar SiteGeny te vinden.
“In een woord TOP je kan iedere minuut je site wijzigen. Had mijn twijfels maar alsnog de stap gewaagd en er totaal geen spijt van gehad.Ik zou iedere kleine ondernemer dit adviseren” Bonne Bekkema
Mochten ondernemers twijfel hebben over SiteGeny, dan kunnen ze gebruikmaken van een gratis demo. Met deze gratis demo kunnen klanten zien hoe hun website met een paar klikken op de muis er daadwerkelijk uit zou komen te zien. David adviseert daarom om eens een kijkje op de website van SiteGeny te nemen. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in