Synology onthult betaversie Surveillance Station 8.1

Synology® Inc. heeft de release van de betaversie van Surveillance Station 8.1 aangekondigd en nodigt testers wereldwijd uit om mee te doen aan het beta-testprogramma. Waardevolle feedback en suggesties worden meegenomen in de officiële release van Surveillance Station 8.1.

“Dankzij de archiveringstechniek op afstand en de integratie van POS en video’s, biedt Surveillance Station 8.1 Beta een volledige retailoplossing voor winkelketens. Surveillance Station 8.1 Beta kan worden geïntegreerd met intercoms en automatisch schakelen tussen verschillende veiligheidsniveaus via Geofence. Hierdoor bieden we de beste veiligheidservaring, ook voor thuisgebruikers,” zegt Ruby Lin, Product Manager bij Synology Inc. “Het gebruik van GPU-acceleratietechnieken verlaagt het CPU-gebruik aanzienlijk en zorgt voor een veel soepelere beeldweergave waardoor gebruikers genieten van uiterst snelle prestaties met Surveillance Station 8.1 Beta.”
Surveillance Station 8.1 Beta omvat de volgende nieuwe functies:

  • Archiveren van opnames op afstand: Bedoeld om problemen op te lossen waar de opslagruimte beperkt is. Gebruikers kunnen de archiveringsinstellingen voor opnametijd en het type gebeurtenis aanpassen en waardoor opslagruimte optimaal wordt gebruikt. Daarnaast kunnen ze de uitvoertijd instellen voor archiveringstaken en het bandbreedtegebruik bepalen om te voorkomen dat archiveringstaken de gebruikelijke netwerkactiviteit beïnvloeden.
  • Integratie POS1: Winkels kunnen nu transacties monitoren met videobeelden en snel transactieproblemen oplossen door historische opnames te zoeken via een intuïtieve interface. Gebruikers kunnen ook gebeurtenismeldingen aanpassen voor afwijkende transacties of de applicatie Action Rule bedienen.
  • Integratie intercom camera2: Intercom camera biedt videobewaking, een deurbel, deurvergrendeling, two-way audio en tal van andere functies. Daarnaast is er de mogelijkheid om de opgeslagen geschiedenis van Surveillance Station te doorzoeken en heeft u toegang via Synology DS cam waardoor u op afstand kunt reageren op uw bezoekers.
  • Thuismodus: Voor veiligheid thuis biedt Surveillance Station 8.1 Beta twee verschillende veiligheidsinstellingen, afhankelijk van de locatie waar de gebruiker zich bevindt (thuis of elders). Gebruikers kunnen handmatig schakelen tussen verschillende modi, via een schema of op basis van Geofence. Wanneer er wordt geschakeld naar een andere veiligheidsinstelling zal het systeem zich aanpassen aan de gewijzigde opnameschema’s, meldingsinstellingen, streamingprofielen en worden de specifieke actieregels geactiveerd.
  • Ondersteuning voor HTML53: U bent niet langer beperkt tot het gebruik van Surveillance Station Client of het installeren van plug-ins op Internet Explorer en Safari om Surveillance Station te beheren. Dankzij de ondersteuning voor HTML5 in Surveillance Station 8.1 Beta kunt u nu ook video’s bekijken in Chrome. 
  • GPU-acceleratie4: GPU-acceleratie wordt nu ondersteund in de Windows-versie van Surveillance Station Client. Na het bijwerken naar Surveillance Station 8.1 Beta en het inschakelen van de GPU-optie, kunt u genieten van extreme prestaties dankzij een ingebouwde grafische kaart zonder dat u een extra kaart moet kopen. Hierdoor verlaagt het CPU-gebruik en verloopt videoweergave soepel.
Ga naar www.synology.com/beta/SurveillanceStation_81_beta voor meer informatie over Surveillance Station 8.1 Beta.

Beschikbaarheid

Het Synology Surveillance Station 8.1 Beta is beschikbaar als download op DSM. Ga naar www.synology.com/beta/SurveillanceStation_81_beta/ReleaseNotes/#SurveillanceStation voor meer informatie over compatibiliteit met DSM, installeren van pakketten en toegepaste modellen.
1. Voor elk POS-apparaat zijn twee licenties voor bewakingsapparaten vereist.
2. De installatiemethode van intercom-camera’s is net als bij normale camera’s en voor elke intercom is slechts één licentie vereist.
3. Alleen MJPEG en H.264-videocodecs worden ondersteund in de huidige versie. Enkele geavanceerde beeldfuncties zoals fish eye correctie, analyse van liveweergave en slim zoeken worden niet ondersteund. Voor volledige functies en diensten raden we nog steeds Surveillance Station Client of Internet Explorer en Safari aan.
4. Alleen H.264-streams in Liveweergave ondersteunen GPU-acceleratie, geavanceerde videobewerking zoals fish eye correctie en analyse van liveweergave wordt nog niet ondersteund. De streamtypes die geen GPU-acceleratie ondersteunen, zullen nog steeds CPU-decodering gebruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in