Toestellen van OnePlus nu ook in Nederland te verkrijgen

Het exclusieve, maar zeer populaire telefoonmerk OnePlus was nooit verkrijgbaar in Nederland.. Tot nu! Belsimpel.nl haalt OnePlus naar Nederland, vanaf nu zijn de toestellen te koop.

OnePlus zet de telecommarkt op scherp. Het merk produceert smartphones die concurreren met de flagships van de grootste telefoonmerken, maar dan tegen een veel lagere prijs.
De telefoons waren echter altijd lastig te verkrijgen. Het eerste toestel, de OnePlus One, was zelfs alleen aan te schaffen voor mensen die een uitnodiging hiervoor hadden. Inmiddels is dat niet meer het geval, maar de toestellen worden nog steeds alleen verkocht via het eigen kanaal. Ook waren de toestellen niet in Nederland te verkrijgen.
Belsimpel.nl is de eerste Nederlandse retailer die het voor elkaar heeft gekregen de OnePlus-telefoons te gaan verkopen, in combinatie met abonnementen van alle providers. Dat betekent dat Nederlanders nu ook op een simpele manier zo’n felbegeerd toestel in handen kunnen krijgen. In het assortiment worden de OnePlus One, OnePlus X en OnePlus 3T opgenomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in