Zorg dat je iPhone 7 goed beschermd is

Als je een nieuwe smartphone hebt, wil je deze uiteraard zo goed mogelijk beschermen. De iPhone 7 behoort tot de meest populaire én meest dure smartphones die op die moment te verkrijgen zijn. Dus wanneer je over de iPhone 7 beschikt, ben je natuurlijk extra zuinig. Hoe voorzichtig je met je telefoon omgaat, een ongeluk zit nog steeds in een klein hoekje. Iemand anders kan de telefoon laten vallen of er kan, buiten jouw schuld om water of stof in de smartphone terecht komen. Een goede bescherming door middel van een iPhone 7 hoesje is dus erg belangrijk. Maar waarom is dat dan zo belangrijk voor? En hoe kun je de smartphone het beste verdedigen.

Oude hoesjes passen niet

Niemand neemt je kwalijk als je het toch probeert, maar het kan maar alvast gezegd zijn: oude hoesjes passen niet om de iPhone 7. Het nieuwe vlaggenschip van Apple is namelijk van een ander formaat dan zijn voorgangers. Hoesjes van voorgangers zullen dan ook niet passen. Je hebt echt een iPhone 7 hoesje nodig om je smartphone op de juiste manier te beschermen.

Bescherming

Je iPhone 7 kan op vele verschillende manieren beschadigd raken. Een gebarsten scherm is of krassen en barsten zijn de meest voorkomende beschadigingen. Wanneer je voor een hoesje kiest, valt dit nog steeds niet volledig te voorkomen. Wel is de kans veel kleiner dat het gebeurt. Wanneer je jouw smartphone laat vallen, kan er bovendien schade aan de hardware ontstaan. Dit wordt wel zo goed als voorkomen door een iPhone 7 hoesje. Dankzij het stevige materiaal van het beschermhoesjes wordt de klap opgevangen.

Verschillende hoesjes

Er zijn verschillende hoesjes beschikbaar en het is afhankelijk van je situatie voor welk hoesje je het beste kunt kiezen. Als je bijvoorbeeld op kantoor werkt, voldoet een standaard hoesje over het algemeen. Wanneer je echter veel op een bouwplaats komt, is het aan te raden om te kiezen voor een hardcase. Daarmee is je smartphone nog veel beter beschermd, mocht deze vallen. Je kunt bijvoorbeeld ook een leren hoesje of een kunststof hoesje kiezen voor je iPhone 7.

1 REACTIE

  1. Groet gelijk, een hoesje kan wel je telefoon redden! Ik moest het scherm van mijn iPhone 7 laten vervangen en dat was een dure grap. Daarna heb ik meteen een hoesje besteld!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in