De leukste cadeau tips voor zowel vaders als kinderen

Vaders zijn soms net kinderen. Dus kun je bij het kopen van een cadeau voor de man eenvoudig iets schenken waar de kinderen ook vrolijk van worden.

Wat koop je nu voor vaders met drie kinderen? Hieronder een aantal cadeautips waar het hele gezin wat aan heeft!

iPhone hoorn luidspreker

Wat denk je van deze luidspreker voor de iphone? De volume van de iphone is helaas niet altijd top en wordt al snel overstemt door andere externe geluiden. Met deze luidspreker zorg je er voor dat de muziek toch hard genoeg staat zodat je, op welke plek dan ook, kan genieten van muziek of een filmpje. Het mooie aan de luidspreker is, naast het retro design, dat deze geheel zonder baterijen functioneert en ook geen extra accu van je telefoon gebruikt. Een ideaal cadeau om te schenken dus!

iPhone Solar charger

Als de vader zijn accu dan toch wil opladen, waarom dan niet op een milieuvriendelijke manier met deze zonnebloem oplader? De oplader kan voor het raam, of als het goed weer is buiten worden neergezet als decoratie en zorgt dat zijn iPhone binnen korte tijd weer volledig is opgeladen. Dit innovatieve cadeau kan daarnaast ook nog eens gebruikt worden voor allerlei andere elektronische apparaten en is hierdoor niet alleen een milieubewust en duurzaam, maar ook een multifunctioneel cadeau om aan je vader cadeau toe doen.

iPhone hoesje met foto

Wat is nu leuker om je vader een nieuw hoesje voor zijn telefoon cadeau te doen met een leuke persoonlijke foto erop. Je kunt vooraf zelf de foto uitkiezen die dan op de hoes gedrukt wordt. Hierdoor blijft zowel zijn telefoon beschermd en zal hij elke keer aan je denken als hij zijn telefoon gebruikt. Een origineel cadeau dat zeker in de smaak zal vallen.
Heb je zelf een leuk idee of tip voor een cadeau, laat het dan weten!

Tom de Beer | hoofdredacteur
Techblogger en Apple-fan in hart en nieren, student HBO-ICT, en altijd bereid kennis en ervaring op te doen over alles dat met technologie te maken heeft. Tevens muziekliefhebber, hardloper en taalfanaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in