Een iPad hoeft niet altijd dezelfde kleur te zijn

Een iPad herken je uit duizenden. Natuurlijk, er worden miljoenen exemplaren van deze populaire tablet verkocht. Daarbij heb je de keuze uit verschillende modellen. Toch lijken deze eigenlijk vrijwel allemaal op elkaar. De grootste verschillen die er je tegen komt, is het formaat. Verder zijn ze eigenlijk allemaal hetzelfde en te herkennen aan het bekende Apple logo op de achterkant. Hoewel er ook verschillende kleuren iPad zijn, wijken deze nauwelijks van elkaar af. Toch kun je simpelweg zelf beslissen welke kleur je iPad is. Sterker nog: je kunt de kleur regelmatig wisselen.

Hoesje


Dat doe je namelijk simpelweg door een hoesje voor je iPad aan te schaffen. En reken maar dat deze in talloze verschillende variaties beschikbaar zijn. Wanneer je bijvoorbeeld een iPad air 2 hoesje wil kopen, heb je zo ontzettend veel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een effen kleur zoals blauw, roze of groen. Je kunt echter ook voor verschillende kleuren of een leuk motiefje gaan. Het is zelfs mogelijk om een hoesje aan te schaffen met bepaalde afbeelding of in een bepaald thema. Denk daarbij aan een hoesje met je favoriete artiest thema of een iPad air 2 hoesje met het logo van je favoriete sportclub. Je kunt er daarnaast ook voor kiezen om het hoesje voor je iPad zelf te bestellen. Op die wijze kun je het personaliseren met bijvoorbeeld typische uitspraken van jezelf of persoonlijke foto’s.

Andere voordelen

Naast het feit dat je regelmatig kunt wisselen van het hoesje voor je iPad zijn er nog meer voordelen op te sommen. Een iPad air 2 hoesje beschermt je iPad namelijk ook nog eens. Wanneer je deze een keer per ongeluk laat vallen of als de kinderen er nogal ruw mee omgaan, gaat de iPad veel minder snel kapot. Het hoesje vangt de eerste klap op waardoor de kans veel kleiner wordt dat bijvoorbeeld het scherm kapot is. Bovendien komt stof dankzij het hoesje minder snel in je iPad terecht waardoor deze langer mee gaat!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in