Dell introduceert nieuwe producten en diensten tijdens Gamescom, IFA en PAX West

Tijdens de grote (gaming) events die afgelopen weken plaatsvonden in Keulen (Gamescom), Berlijn (IFA) en Seattle (PAX West) heeft Dell een aantal nieuwe producten en diensten geïntroduceerd. Deze range van producten varieert van nieuwe 2-in-1-laptops tot een Dell VR headset en van nieuwe monitoren tot en met Premium Support-diensten van gaming pc’s. Na de break een overzicht van alle noviteiten die ook beschikbaar komen in Nederland.

Nieuws tijdens GamesCom

Area-51 met Intel Core X-series-processor of de nieuwe AMD Ryzen Threadripper Edition

De nieuwe Alienware Area-51 met Intel Core X-series-processor is ontworpen om de beste prestaties te leveren voor serieuze gamers, streamers, ontwikkelaars en programmeurs en zijn ideaal voor gebruik van 4K-beelden en VR. Alle processors zijn volledig unlocked om de performance verder te kunnen tunen. Deze pc is per direct beschikbaar vanaf 1.999 euro.
De nieuwe Area-51: Threadripper Edition, waarvan Dell de enige OEM is, is de eerste desktop van Alienware met een 16-core-processor ooit en ondersteunt tot wel 1125W aan graphics. Deze machine is per direct beschikbaar.

Alienware randapparatuur (monitor, muizen en keyboards)

Dell toonde tijdens GamesCom voor het eerst zijn nieuwe Alienware-randapparatuur waarmee het een complete gaming hardware-lijn kan bieden. De Alienware 25 inch gaming monitor, met of NVIDIA G-SYNC (AW2518H) of AMD FreeSync,(AW2518HF), heeft een premium Alienware-design met snelle refresh rates en AlienFX-verlichting waarmee je elke game optimaal beleeft. De monitor is per direct beschikbaar vanaf 418 euro.
Het nieuwe Alienware Advanced Gaming Keyboard en het Pro Gaming Keyboard beschikken over mechanische toetsen die zorgen voor precieze, responsieve en consistente toetsaanslagen. Beide keyboards zijn per direct beschikbaar voor respectievelijk 99 euro en 139 euro.
Lees meer over de nieuwe Area-51 machines van Alienware en de nieuwe Alienware-randapparatuur
*-*-*-*-*

Nieuws tijdens IFA

Premium Support Plus

De nieuwe Premium Support Plus-dienst van Dell biedt onder andere 24×7 telefonische ondersteuning, on-site-service na diagnose op afstand en hardware- en software-ondersteuning. Hiermee is dit de meest uitgebreide ondersteuningsdienst voor consumenten en gaming PC’s. De dienst is beschikbaar vanaf 29 augustus.

Nieuwe Inspiron-laptops en 2-in-1’s

De nieuwe Inspiron 13 7000 2-in-1-lijn is beschikbaar in 13 en 15 inch, met een Era Gray geborstelde aluminium afwerking. Deze laptops staan voor een prachtige visuele ervaring dankzij kwalitatief hoogwaardige beeldschermen. Zowel de 2-in-1 als de traditionele versie zijn per direct beschikbaar vanaf 899 euro.

De XPS 13 nu 44 procent krachtiger

De XPS 13, de kleinste 13.3 inch laptop ter wereld, beschikt nu over 44 procent meer kracht dankzij de laatste generatie Intel Quad Core-processors en Dynamic Power Mode.

Dell Visor VR headset

Dell stapt in samenwerking met Microsoft, in de ‘mixed reality future’ met de nieuwe en uiterst comfortabele Dell Visor: zijn eerste virtual reality headset voor het Windows Mixed Reality-platform. Hij beschikt over een flip-up vizier en secuur geplaatste kussens zodat hij zonder problemen voor langere tijd gedragen kan worden. De witte afwerking kan eenvoudig worden gereinigd en is uiterst duurzaam. De kabels worden naar de achterkant van het hoofd geleid zodat meer bewegingsvrijheid ontstaat. De Dell Visor is vanaf 17 oktober verkrijgbaar voor 344,54 euro en losse controllers kosten 98,99 euro.
Lees meer over het Premium Support Plus-aanbod, de vernieuwde Inspiron 2-in-1, de XPS 13 en de nieuwe Dell Visor VR headset.
*-*-*-*-*-*

Nieuws tijdens Pax West

Dell Inspiron 15 7000 Gaming Laptop met NVIDIA GeForce GTX 1060

Tijdens Pax presenteert Dell zijn nieuwe Inspiron 15 7000 Gaming Laptop met NVIDIA GeForce GTX 1060 discrete graphics en NVIDIA Max Q Design-technologie. Deze machine heeft 7th Gen Intel quad core CPU-opties en dual fans die het systeem koel en stil houden en tegelijk zorgen voor de nodige power voor uitdagende games. Deze nieuwe Inspiron Gaming Laptops zijn vanaf 12 september beschikbaar vanaf 949 euro.
Lees meer over de aankondigingen die Dell deed tijdens Pax West

Dell  ‘rugged’ tablet voor extreme omgevingen

Dell kondigt ook zijn nieuwe Latitude 7212 Rugged Extreme Tablet aan voor zeer krachtige prestaties, flexibiliteit en betrouwbaarheid, zelfs in de meest extreme omstandigheden. Dit is het perfecte device voor militairen, veiligheidsdiensten, maar ook in de industriele en energiesector waar draagbaarheid en robuustheid belangrijk zijn. De Dell Latitude 7212 Rugged Extreme Tablet is per direct beschikbaar.
Lees meer over de Dell Latitude 7212 Rugged Extreme Tablet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in