Synology introduceert DiskStation DS418play

Synology® Inc. heeft de DiskStation DS418play, een 4-bay NAS die zeer geschikt is als multimediacenter voor thuisgebruik, officieel gelanceerd.

De DS418play bevat een dual-core 2GHz processor die opgeschaald kan worden tot 2.5GHz. De DS418play wordt standaard geleverd met 2GB DDR3L, wat twee keer zoveel is als zijn voorganger, en kan worden uitgebreid tot 6GB voor het verbeteren van multitasking-activiteiten. Dankzij een nieuwe hardware transcoding engine ondersteunt de DS418play tot wel twee kanalen van H.265/H.264 4K video transcoding.
“Mobiele apparaten die 4K video-opnames ondersteunen, worden steeds populairder. Omdat 4K videoclips echter veel capaciteit vragen en niet alle televisies in huis het afspelen van 4K video’s ondersteunen, nemen gebruikers vaak als alternatief video’s op in een lagere resolutie”, zegt Michael Wang, product manager bij Synology Inc. “Met DS418play, die tot wel 40TB aan ruwe opslag ondersteunt, kunnen gebruikers hun favoriete video’s in ultra-high definition opslaan, eenvoudig video’s bewaren en delen met familie en vrienden en direct video’s transcoderen om het afspelen van video’s op apparaten die geen 4K ondersteunen mogelijk te maken.”
De processor van DS418play ondersteunt AES-NI hardware voor versnelde encryptie. Met ingeschakelde Link Aggegration levert de DS418play een uitstekende doorvoer van versleutelde data throughput bij snelheden van meer dan 226MB/s reading en 185MB/s writing. Digitale bestanden van gebruikers zijn beschermd door AES-256 encryptie, wat hen in staat stelt gebruik te maken van high-performance datatransmissie.

DS418play draait op DiskStation Manager (DSM) 6.1, het geavanceerde en intuïtieve besturingssysteem voor Synology NAS-apparaten, dat verschillende applicaties biedt die de werkproductiviteit verhogen. Synology heeft meerdere onderscheidingen van de media gekregen; Synology staat bovenaan in de mid-range NAS categorie in de storage solution survey van TechTarget en won zeven jaar op rij de Readers’ Choice van PC Mag.

Kijk voor meer informatie over DS418play op: https://www.synology.com/products/DS418play

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in