Apple brengt iOS 11.1.2 uit

Apple heeft gisteren alweer de tweede update voor iOS 11.1 uitgebracht: iOS 11.1.2. De update volgt slechts een week na iOS 11.1.1 dat een probleem met autocorrectie en ‘Hé Siri’ oploste. Met versie 11.1.2 lijkt de focus wat meer op de gloednieuwe iPhone X, al is het wel voor elk apparaat dat iOS 11 ondersteunt beschikbaar.

iOS 11.1.2  lost onder meer een probleem op waarbij het scherm van de iPhone X minder goed kon reageren bij een snelle temperatuurdaling. Daarnaast is een probleem met Live Photos en video’s op de iPhone X opgelost.
Dit zijn de enige zaken die Apple in de changelog van de update noemde, maar omdat iOS 11.1.2 beschikbaar is op alle iOS 11-ondersteunde apparaten is kunnen we ervan uitgaan dat er nog meer bugs opgelost zijn.

Zoals eerder aangegeven verschijnt binnenkort een review van de iPhone X op deze website. Juist dat voor die tijd dit soort problemen zijn aangepakt zal schrijven van deze review al een stuk beter verlopen.
Je installeert de update via Instellingen > Algemeen > Software-update op de volgende apparaten:
  • iPhone 5s en nieuwer
  • iPad Air en nieuwer
  • iPad mini 2 en nieuwer
  • iPod touch (5e generatie)

Tom de Beer | hoofdredacteur
Techblogger en Apple-fan in hart en nieren, student HBO-ICT, en altijd bereid kennis en ervaring op te doen over alles dat met technologie te maken heeft. Tevens muziekliefhebber, hardloper en taalfanaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in