De beste productaankondigingen op CES 2018

The wall (Samsung)

Wie heeft er een muur nodig als je een tv kunt hebben? De 146-inch MicroLED-kolos van Samsung bestaat eigenlijk uit kleinere “samengevoegde” panelen, maar als je die kunt zien, sta je te dichtbij. In elk geval kan dit nieuwe type paneel diepe zwarttinten produceren (zoals OLED) met een indrukwekkende helderheid (zoals een LCD), zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over inbranden of verslechtering na verloop van tijd. De beeldkwaliteit is fantastisch en de technologie is verbluffend.

Nissan IMx-concept

Ben je dol op mooie auto’s? Het Nissan IMx-concept is een prachtige combinatie van technologie en reizen, zowel binnen als buiten. Nissan bouwde de IMx om het idee te verdrijven dat elektrische auto’s er niet “stoer” of “ruig” uit kunnen zien. De rode en blauwe verlichting maakt dit zeker een heel modern en futuristisch voertuig.

LG’s 65-inch Rollable TV

Wat is er cooler dan een tv met een groot scherm? Deze Oprolbare OLED-tv van LG, die werkt als een projectiescherm. Stel je voor dat je je klaarmaakt om een stijlvol etentje te organiseren en gewoon op een knop te drukken om je tv in de muur te laten schuiven en wat dure kunstwerken te onthullen.

HTC Vive Pro

HTC’s Vive was al de beste VR-headset die je kon kopen, maar het had wel een aantal nadelen. Namelijk lage resolutie en wankele microfoons. Met de Vive Pro heeft VR een grote stap voorwaarts gemaakt met ongelofelijke graphics, een meeslepend 3D-geluidontwerp en enorme verbeteringen aan het Viveport-platform.

Vivo-vingerafdruksensor

Vingerafdrukscannen op smartphones is niets nieuws, maar de eigen sensor van Vivo past direct in het display, wat betekent meer en mooiere schermen en minder ruimte voor vervelende randen. Bovendien is het niet alleen concepttechnologie, er worden dit jaar al smartphones gelanceerd die deze technologie bevatten tijd om die kortingscode Media Markt (van) te gebruiken?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in