Surface Book 2 binnenkort naar alle Surface-markten

De afgelopen oktober aangekondigde Surface Book 2 van Microsoft komt naar elke markt waar de Surface-lijn verkrijgbaar is. De 2-in-1 laptop was al langer beschikbaar, maar nog niet overal. Zo moesten ook Nederlanders wachten op de Microsoft-laptop.

In oktober schreef ik er al over: de Microsoft Surface Book 2, een krachtpatser met veel mogelijkheden. Wat ik ook schreef was dat de notebook eerst in de Verenigde Staten zou worden uitgebracht. Het 13,5-inch model kwam wel al naar Nederland. Maar ook het 15-inch model maakt eindelijk haar intrede in ons land. Je zult wel nog even moeten wachten: pas vanaf 6 april zal hij verkrijgbaar zijn. Vanaf 5 maart kun je hem pre-orderen. 
De 15-inch Surface Book 2 heeft een 8e generatie quad-core Intel Core CPU en een NVIDIA GeForce GTX 1050 and 1060 GPU. Je kunt volgens Microsoft tot wel 17 uur aan één stuk met de laptop werken. Vanzelfsprekend kun je across the board de beste hardware verwachten. 
Het is geen goedkope notebook, maar je krijgt er natuurlijk wel wat voor. terug Alle 15-inch modellen hebben een Intel Core i7 met 16 GB RAM en 256 GB, 512 GB of 1 TB aan opslagruimte. Dit voor respectievelijk €2799, €3299 en €3799.

Tom de Beer | hoofdredacteur
Techblogger en Apple-fan in hart en nieren, student HBO-ICT, en altijd bereid kennis en ervaring op te doen over alles dat met technologie te maken heeft. Tevens muziekliefhebber en taalfanaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in