Altijd verbonden dankzij je smartwatch

Hoewel digitale horloges al tientallen jaren bestaan, hebben technologiebedrijven horloges uitgebracht met smartphone mogelijkheden.
Apple, Samsung, Sony en andere grote spelers hebben smartwatches op de markt, maar het is eigenlijk een startup die de smartwatch die we nu kennen zo populair maakt. Toen Pebble destijds in 2013 zijn eerste smartwatch aankondigde, haalde het een recordbedrag aan financiering op Kickstarter en kon het bedrijf meer dan 1 miljoen eenheden verkopen. Pebble is inmiddels opgegaan in FitBit. Bijna elk groot (smartphone-)merk heeft wel één of meer modellen in de line-up tegenwoordig. Voor het huidige aanbod kijk je op sits zoals horloge.nl, online vind je de vaak beste smartwatches voor de beste prijs.

Mogelijkheden van smartwatches

Het is belangrijk om je behoeften, smaak en budget te beoordelen bij het kiezen van een smartwatch, daarom helpen we je graag.
    • Apps: Behalve het weergeven van meldingen vanaf je telefoon, kan een smartwatch ook verbonden worden met verschillende apps, zodat je overal verbonden bent. Bijvoorbeeld een Uber-app, waarmee je een taxi uit je pols kunt halen, samen met apps van luchtvaartmaatschappijen waarmee je je horloge als een digitale instapkaart kunt laten fungeren.
    • De batterij: een smartwatch moet het leven gemakkelijker maken, dus je hoeft hem niet altijd opnieuw op te laden. Zoek naar een model met een batterijlevensduur die lang genoeg is om een dag lang mee te nemen.
    • Beantwoord sms’jes met je stem: dingen worden pas echt goed als je berichten kunt beantwoorden zonder je telefoon uit je zak te halen. Het Android Wear-besturingssysteem van Google, dat je op smartwatches van LG, Motorola en vele anderen kunt gebruiken, stelt gebruikers in staat om met je stem te antwoorden op berichtjes.
  • Fitness-tracking: als je van sporten houdt bevatten veel smartwatches een hartslagmeter en een stappenteller om je trainingen bij te houden.

Populaire gadgets

Smartwatches worden langzaam maar zeker steeds meer mainstream-gadgets. Hoewel de populariteit de categorie helpt groeien, zijn ook ontwikkelingen en ontwerp-tweaks die smartwatches naadloos laten samenwerken met de smartphone van de gebruiker.
Bedrijven staan voor een nieuwe uitdaging om smartwatches naar de mainstream te brengen met unieke designs en prachtige vormgeving. Wil je meer info over verschillende smartwatches? Kijk dan vooral online en laat je goed adviseren over alle verschillende modellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in