Simyo de beste Sim Only provider 2018

Uit onderzoek van de onafhankelijke vergelijkingswebsite Simonly.nl blijkt dat Simyo met een 8,5 als rapportcijfer de beste Sim Only provider van 2018 is. Ze blijven daarmee Vodafone en KPN voor.

Waarom is Simyo de beste Sim Only provider van 2018?

Simyo krijgt op basis van het onderzoek een 8,4 als rapportcijfer. Het rapportcijfer is te danken aan een aantal factoren.

Hoogste algemene tevredenheid

Simyo-klanten zijn het meest tevreden met hun provider. Simyo is de Sim Only provider met het hoogste cijfer voor de algemene tevredenheid en abonnementsprijs: een 8,5!
Daarnaast heeft Simyo volgens het onderzoek de beste klantenservice. Voor service krijgen ze op basis van het onderzoek een 8,3. Volgens Simonly.nl steekt Simyo daarmee ‘met kop en schouders boven de concurrentie uit’. De provider die qua service het dichtst in de buurt komt is KPN, dat een 7,6 voor service scoort.

Minste storingen

Het rapportcijfer is ook zo hoog omdat Simyo de provider met het minste aantal storingen is. Klanten ervaren minder vaak problemen met bijvoorbeeld het bellen of versturen van een appje dan klanten bij andere providers. Simyo gebruikt het betrouwbare mobiele netwerk van KPN.

Simyo meest aanbevolen Sim Only provider

Verder pakt Simyo extra punten op het gebied van mond-tot-mondreclame. Van alle deelnemers aan het onderzoek zijn wij de meest aangeraden Sim Only provider. 46% procent van de klanten raadt Simyo aan bij anderen: dat vinden we écht fantastisch!

Meer over de uitslag

Simonly.nl onderzocht negen Sim Only providers. Simyo eindigt dus als eerste met een 8,4. KPN is gedeeld tweede met Youfone en T-Mobile. Telfort eindigt met Ben en Vodafone in de middenmoot. Tele2 eindigt als voorlaatste laatste is Hollandsnieuwe, dat een 7,5 krijgt en onder andere de meeste storingen heeft.

Over de Sim Only Awards van Simonly.nl

SimOnly.nl is een onafhankelijke vergelijkingswebsite die Sim Only providers en hun bundels vergelijkt. Consumenten kunnen hier terecht als ze nog niet weten bij welke provider ze een Sim Only abonnement willen afsluiten. Om het zijn bezoekers wat makkelijker te maken, doet Simonly.nl elk jaar onderzoek naar de prestaties van de Sim Only providers.

Trots als een pauw met zeven oranje veren!

Dat deze vergelijkingswebsite Simyo de beste Sim Only provider van 2018 vindt, vindt Simyo dan ook een hele eer! “Klanten staan bij Simyo centraal”, vertelt Bart Versteijlen, General Manager van Simyo. “Wij streven ernaar om de tevredenheid van onze klanten elke dag te verbeteren. Deze award is een prachtige erkenning voor onze inzet. Met deze award laten we zien dat wij onze klanten de beste telecomervaring bieden. Een mooie teamprestatie waar ik trots op ben.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in