bunq introduceert Apple Pay en lanceert in Italië en Spanje

De volledig mobiele bank bunq introduceert vandaag Apple Pay aan haar gebruikers, waarmee ze mobiele betalingen transformeert tot een nieuwe, eenvoudige, veilige en privacy bestendige betaalmethode. bunq is hiermee de eerste Nederlandse bank ooit die Apple Pay ondersteunt in landen waar Apple Pay wordt geaccepteerd.

Veiligheid en privacy vormen de kern van Apple Pay. Wanneer je met Apple Pay een credit- of debitcard gebruikt worden de daadwerkelijke kaartnummers niet op het toestel of op Apple servers opgeslagen. In plaats daarvan wordt een uniek zogeheten Device Account Number toegewezen, versleuteld en veilig opgeslagen in het Secure Element van je toestel. Elke transactie wordt goedgekeurd met een eenmalige, unieke en dynamische toegangscode.
“Op dit moment is Apple Pay beschikbaar voor onze Italiaanse en Spaanse gebruikers,” zegt CEO en oprichter Ali Niknam, “onze gebruikers in deze gebieden zullen zeer gelukkig zijn met deze geweldige ervaring!”
Apple Pay is eenvoudig in te stellen en gebruikers zullen alle voordelen en beloningen die horen bij credit- en debitcards blijven behouden. In winkels werkt Apple Pay met de iPhone SE, iPhone 6 en latere modellen, en met de Apple Watch.
Online winkelen in apps en op websites die Apple Pay accepteren kan eenvoudig met Touch ID, of je dubbelklikt eenvoudigweg op de zijknop en werpt een blik op je iPhone X om je betaling the autoriseren met Face ID. Met Apple Pay hoef je niet meer handmatig formulieren en je persoonlijke gegevens keer op keer in te vullen. Wanneer je betaalt voor goederen en diensten in apps of in Safari werkt Apple Pay met de iPhone 6 en latere modellen, de iPhone SE, iPad Pro, iPad (5e generatie), iPad Air 2 en de iPad mini 3 en hoger. Je kunt Apple Pay ook gebruiken in Safari op elke Mac die in of na 2012 is geïntroduceerd en draait op macOS Sierra. Je kunt de betaling dan bevestigen met een iPhone 6 of hoger, met Apple Watch, of met Touch ID op de nieuwe MacBook Pro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in