Problemen met office 365? Check office 365 helpdesk

De afgelopen jaren is Microsoft Office uitgegroeid tot dé wereldstandaard op het gebied van tekstverwerken, presentaties maken en het maken van berekeningen. Dit geldt zowel voor de particuliere als zakelijke markt. Wie Microsoft Office ongestoord wil gebruiken en verzekerd wil zijn van alle noodzakelijke updates, kan het pakket aanschaffen, met een licentie voor een of meerdere computers. Wat ook mogelijk is, is overgaan op Office 365. Office 365 kunt u krijgen in de vorm van een abonnementsservice. Zowel particulieren als kleine zakelijke klanten kiezen voor een cloud-based versie van Office 365. Maar wat te doen als uw programmatuur problemen vertoont, in snelheid afneemt of vastloopt.

Wat houdt de service van PC Hulplijn in?

PC Hulplijn is een jong bedrijf dat u met raad en daad bijstaat bij al uw computerproblemen. Via een beveiligde lijn nemen wij uw computer over, analyseren we het probleem en proberen we het in zo kort mogelijke tijd te verhelpen, zodat u ongestoord verder kunt. Het maakt niet uit of u uw computersysteem voor zakelijke of privédoeleinden gebruikt. Als u niet verder kunt met uw werk, ziet PC Hulplijn dit als een spoedsituatie. Onze Office 365 helpdesk doet er alles aan om uw pakket weer soepel te laten werken en eventuele bugs en virussen te verwijderen. Daarbij werken wij op basis van No Cure No Pay. Kunnen we uw probleem niet verhelpen, dan bent u ons niets verschuldigd. Heeft u slechts incidenteel onze hulp nodig, dan betaalt u een klein, vast bedrag. U kunt echter ook kiezen voor een abonnement op onze dienstverlening, voor slechts 9,75 euro per maand. Daarbij geven wij uw computersysteem twee keer per jaar een goede onderhoudsbeurt. Als uw systeem niet meer werkt, kan dat u veel geld kosten. U mag onze dienstverlening zien als een zeer voordelige vorm van verzekering, met een bijzonder snelle reactietijd.

Meer dan alleen een Office 365 helpdesk

PC Hulplijn heeft een zeer kundige Office 365 helpdesk, maar kan nog meer voor u betekenen. Wij helpen u ook als u in plaats van Microsoft Windows-systemen gebruik maakt van MacOSX van Apple. Ook kunnen we u helpen bij problemen met uw tablets of smartphones. Heeft u een eigen website en maakt u gebruik van WordPress? Wij zorgen voor up-to-date plug-ins en staan u bij wanneer uw WordPress-website minder goed presteert of door hackers is aangevallen. Kijkt u eens op de website van PC Hulplijn en neemt u contact met ons op. Samen zorgen we ervoor dat uw systemen veilig en snel blijven werken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in